Thaimaan maahanmuuttovirasto muistuttaa armahduksen saaneita uusimaan viisumit ennen Halloweenia

Bangkok, Thaimaa-

Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttovirasto on muistuttanut kaikkia ulkomaalaisia, joiden viisumit vanhenevat tämän kuun lopussa, uusimaan viisuminsa, ensisijaisesti niitä, jotka ovat viisumiamnestiassa.

Viisumiamnestia myönnettiin alun perin huhtikuussa niille, jotka olivat "jumissa" maassa Covid-19-pandemiatilanteen ja rajojen sulkemisen vuoksi.

Thaimaan kuninkaallisen maahanmuuttoviraston mukaan pidennys tulee voimaan marraskuun XNUMX. päivänä riippumatta ulkomaalaisen hakemuksen päivämäärästä. Lisäksi se, mitä pidetään hyvänä uutisena monille maassa oleskeleville henkilöille, myönnetään aluksi kuusikymmentä päivää, ei kolmekymmentä.

Tämä tarkoittaa, että ehdokkaat ja armahduksen saaneet voivat oleskella Thaimaassa vuoden loppuun asti.

Tarkat kelpoisuusvaatimukset, jotka voivat vaihdella maahanmuuton mukaan lähtömaan ja erityistilanteen mukaan, tulee käydä ja puhua maahanmuuttoviranomaisen tai valtuutetun edustajan kanssa.

Niille, jotka eivät uudista kunnolla, voidaan määrätä sakkoja tai syytteitä oleskeluajan ylittämisestä puhemiehistön mukaan.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/