Thaimaan Covid-19-tilannehallinnon keskus suostuu jatkamaan hätäasetusta valtakunnallisesti toisella kuukaudella

KUVA: Siamrath

Kansallinen -

Tohtori Taweesin Visanuyothin, Center for Covid-19 Situation Administrationin (CCSA) tiedottaja sanoi, että CCSA pääministeri Prayuth Chan-O'Chan johdolla on suostunut jatkamaan hätäasetuksen voimassaoloaikaa toisella kuukaudella alkaen. 31.-30. Covid-19-koronaviruksen paikallisen leviämisen estämiseksi.

Laajennusta ei kuitenkaan ole vielä virallisesti hyväksytty ennen kuin raati ehdottaa asiaa hallitukselle huomenna 27. lokakuuta pidettävässä kokouksessa. Asetuksen jatkaminen olisi seitsemäs kerta, jos hallitus on lopulta sopinut uudesta jatkosta marraskuussa, tiedottaja totesi.

KUVA: Thansettakij

Hätäasetus on ollut voimassa tästä huhtikuusta lähtien ja antaa hallitukselle mahdollisuuden rajoittaa maahantuloa, seurata epäiltyjä Covid-19-tapauksia ja määrätä taudintorjuntatoimenpiteitä kaikessa liiketoiminnassa ja julkisessa toiminnassa.

CCSA uskoo, että asetusta jatkamalla Thaimaa säilyttäisi vähäisen paikallisen tartuntatapauksensa ja sen kansalaiset pysyisivät turvassa ja turvassa Covid-19-koronavirukselta ensimmäisen vaiheen aikana, kun maa avataan uudelleen joillekin turisteille erityisellä turistiviisumilla. ohjelma marraskuussa.

Tohtori Taweesin korosti lisäksi, että pidennys ei liity poliittisiin jännitteisiin ja demokratiaa puolustavien mielenosoitusten liikkeisiin maassa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.