Yhteenveto: Demokratiaa kannattavat mielenosoittajat järjestävät jälleen joukkokokouksen Bangkokin bisnesalueella sen jälkeen, kun pääministeri ei huomioi heidän eroamisaikaansa

KUVA: Prachathai

Bangkok -

Valtava joukko demokratiaa kannattavia mielenosoittajia miehitti Bangkokin bisnesalueen Ratchaprasongin risteyksessä eilen 25. lokakuuta sen jälkeen, kun pääministeri Prayuth Chan-O'Cha ei huomioinut mielenosoittajien määräaikaa erota virastaan ​​viikonloppuna.

Viimeisimmän kokoontumisen kutsui aktivisti Jatupat “Pai Dao Din” Boonpattararaksa, joka vapautettiin takuista viime perjantaina sen jälkeen, kun hänet pidätettiin väitetystä poliisien estämisestä 13. lokakuuta. Sitä pidettiin ensimmäisenä joukkokokouksena Bangkokin ankaran hätätilan jälkeen. joka teki yli 5 henkilön sosiaalisen kokoontumisen laittomaksi, oli peruutettu.

KUVA: Prachathai

Useat demokratiaa kannattavat mielenosoittajat olivat alkaneet kokoontua normaalisti vilkkaaseen risteykseen noin klo 3 ennen kuin väkijoukko valtasi alueen klo 15 mennessä. Samaan aikaan Lumpinin poliisiaseman poliisi käski mielenosoittajia hajaantumaan klo 4 mennessä väittäen, että he eivät ilmoittaneet viranomaisille kokoontumisestaan ​​etukäteen. Mielenosoittajat eivät kuitenkaan huomioineet poliisin ohjeita ja jatkoivat turvotusta risteyksessä.

Rauhanomaisen mielenosoituksen ilmapiirissä oli runsaasti mielenosoittajia ja aktivisteja, jotka tulivat ilmaisemaan mielipiteensä kroonisiksi kutsutuista sosiaalisista ja poliittisista ongelmista ja keskustelemaan yhteiskunnallisesta tietoisuudesta Thaimaassa sekä esittämään esityksiä ja esityksiä ilmaistakseen vapautensa. ilmaisu.

KUVA: Prachathai

Eilen järjestettiin myös kansallisesti ja kansainvälisesti demokratiaa puolustavia mielenosoituksia Thaimaan hallituksen painostamiseksi, jotta se noudattaisi pääministerin eroa, demokraattisemman perustuslain uutta luonnosta ja mielenosoitusjohtajien vapauttamista vankilasta. ja valtion korkeimman instituution uudistamiseksi.

Kokoontuminen Bangkokissa oli jatkunut läpi yön kello 8 asti. Heitä muistutettiin liittymään toiseen odotettuun mielenosoitukseen tänään, 30. lokakuuta, Samyanin MRT-asemalta Saksan suurlähetystöön Sathorn Roadilla klo 26 alkaen. eteenpäin.

KUVA: Prachathai

Samaan aikaan hallitus on aloittanut tänä aamuna ylimääräisen parlamentaarisen istunnon, jonka tarkoituksena on lieventää poliittisia jännitteitä jatkuvien mielenosoitusten keskellä. pääministerin lupauksen jälkeen "ottaa askel taaksepäin" ja turvautua parlamenttiin ratkaisujen saamiseksi viime viikolla. Istunnon on määrä kestää huomiseen asti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.