Pattayalla kotimaiset turistit lisääntyvät, liikenne lisääntyy viikonloppuna ja festivaaleilla, lisää festivaaleja tulossa!

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya City oli selvästi vilkkaampi ja kiireisempi kuluneena lomaviikonloppuna, kun kotimaiset matkailijat Bangkokista ja Thaimaan itäiseltä alueelta kerääntyivät kaupunkiin joukoittain Itäisen värikäs ruoka-, kulttuuri- ja musiikkifestivaaleille.

Nähtävästi vilkas Beach Road verrattuna viime viikkoihin oli perjantain ja lauantain kohokohta, kun monet kotimaiset turistit ja paikalliset asukkaat kiersivät festivaalin, jota korostivat useat minikonsertit ja herkullinen ruoka eri puolilta itäistä maakuntaa. Central Festival näki useita esityksiä, kuten tulitanssia ja akrobatiaa, jotka houkuttelivat myös sosiaalisesti etäällä olevia ihmisiä.

Maskin käyttö, asianmukainen sisäänkirjautuminen tapahtumaan ja käsien desinfiointiaine oli käytössä Beach Roadilla, ja monet lainvalvontaviranomaiset valvoivat niiden noudattamista.

 

Pattaya News -lehti näki myös vilkasta liiketoimintaa useissa paikoissa Pattayassa, erityisesti kalaravintoloissa, rantakaupoissa ja yökerhoissa, jotka palvelevat Thaimaan kansalaisia, kuten The Stones Housessa, joka oli täydellä kapasiteetilla lauantai-iltana, tai Panda Night Clubissa, molemmat Walking Streetillä. Muualla kaupungissa yökerhot, kuten Area 39 ja Bone, kuhisivat kotimaisia ​​turisteja. Jopa ulkomaille päin olevat baarit eri puolilla kaupunkia näyttivät näkyvästi vilkkaammilta viikonloppuna, koska monet ulkomaalaiset lähtivät Bangkokista viikonloppuna.

Hyvä uutinen on, että tapahtumia suunnitellaan lähes jokaiselle suurelle viikonlopulle tästä uudesta vuoteen saakka, minkä pitäisi hyödyttää Pattayaa. Ensi viikonloppuna järjestetään Loy Krathong ja Halloween Festival sekä Bikini Beach Run. Vielä on tulossa ilotulitusfestivaali, musiikkifestivaali, Diwali-tapahtuma, kala- ja äyriäisfestivaali, toinen yleinen ruokafestivaali, joulun ja uudenvuoden juhlat. Lisäksi Bangkokissa lisääntyvien demokratiaa ja instituutioita puolustavien mielenosoitusten ja liikennehäiriöiden vuoksi monet Bangkokin asukkaat päättävät tulla Pattayaan viikonloppuna.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/