Paikalliset asukkaat valittavat sen jälkeen, kun kreikkalaisen ulkomaalaisen väitetään heittävän jätevesiä, uhkaavan naapureita ja vahingoittavan aitaa Banglamungissa

Pattaya-

Nongpruen asuntoalueen paikalliset ovat valittaneet ja jättäneet virallisen poliisiraportin, joka välitettiin paikalliselle Pattayan uutismedialle sen jälkeen, kun kreikkalaisen ulkomaalaisen väitetään heittäneen viemäriä muiden kansojen taloihin ja vaurioittaneen heidän aitojaan naapurien välisen kiistan seurauksena.

Asuinalueen asukkaat, joiden nimet jäivät salaisiksi, kertoivat Pattaya Newsille, että ilmoitus tehtiin Nongpruen poliisille 2. lokakuuta.nd mutta he eivät ole tietoisia mistään toimista huolimatta CCTV:n todisteista ja monien paikallisten asukkaiden valituksista.

Poliisin tiedotteen mukaan noin 50-vuotias kreikkalainen ulkomaalainen tuhosi heidän aidansa vasaralla sekä uhkasi muita asuinalueen asukkaita. Poliisitutkintaa odotellessa ulkomaalaisen nimeä myös salattiin. Poliisiraportissa väitetään myös, että mies on heittänyt jätevesi- ja roskapusseja aitojen yli ja muiden asukkaiden tonteille.

 

Poliisiraportissa kerrotaan myös, että mies on hyökännyt sekä vartijan että iäkkään naisen kimppuun asuinalueella sekä huutaen ja uhkailevan säännöllisesti naapureita. Asuinalueen asukkaat ja todistajat kertoivat paikalliselle thaimaalaiselle uutismedialle, etteivät he tiedä, miksi tämä mies on tehnyt niin, koska he väittävät, etteivät he ole tehneet mitään yllyttämään käyttäytymistä. The Pattaya Newsin hankkima video näyttää toisen asukkaan yrittävän rauhoittaa miestä ja käskeä häntä lopettamaan uhkaavan käytöksensä.

Pattaya News huomauttaa, että poliisiraportissa mainittu epäilty ei ole esittänyt omaa valitustaan ​​tai antanut lausuntoa. Päivitämme tämän tarinan, jos hän niin tekee.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.33 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.