Reader Talkback: Pitäisikö ulkomaalaisten osallistua Thaimaan poliittisiin protesteihin?

 

Uudessa ominaisuudessa, joka on suunniteltu käynnistämään keskustelua ja rohkaisemaan terveellistä keskustelua kerran viikossa, Pattaya News valitsee aiheen, jota haluaisimme lukijoiden kommentoivan ja kuulevan mielipiteesi. Valitsemme aiheet, jotka ovat uutisarvoisia ja jotka sopivat ajankohtaisiin tapahtumiin. Korostamme parhaita vastauksia ja julkaisemme ne jatkoartikkelissa myöhemmin tällä viikolla. Jos haluat kirjoittaa yksityiskohtaisen vastauksen tai mielipiteen ja haluat lähettää ne yksityisesti etkä käytä FB-kommentteja, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen pattayanewseditor@gmail.com

Tällä viikolla kysymme seuraavan kysymyksen:

  Pitäisikö ulkomaalaisten osallistua Thaimaan poliittisiin mielenosoituksiin tai osallistua niihin?

Tällä viikolla Thaimaassa on nähty historiallisia demokratiaa puolustavia mielenosoituksia koko maassa, myös Pattayassa. Voit lukea lisää mielenosoituksistamme täällä. Pattaya News -tiimi on kuitenkin huomannut, jopa Pattayan mielenosoituksissa, useita ulkomaalaisia, jotka näyttivät osallistuvan. Tietysti oli muutamia ulkomaalaisia, jotka vain katselivat ympärilleen uteliaisuudesta tai valokuvasivat, mutta eivät myöskään olleet suoraan mukana. Olemme myös nähneet videolla ja valokuvissa Bangkokista ulkomaalaisia, jotka näyttävät myös suoraan osallistuvan.

Siksi haluaisimme saada lukijakuntamme mielipiteen… pitäisikö ulkomaalaisten osallistua Thaimaan poliittisiin protesteihin tai osallistua niihin?

Muutamia jatkokysymyksiä, jotka kannattaa ottaa huomioon vastauksissasi:

- Voisiko vastaus tähän kysymykseen vaihdella sen mukaan, onko ulkomaalainen turisti (joita ei ole tällä hetkellä) vai pitkään oleskellut?

-Jos joku on naimisissa thaimaalaisen kanssa tai hänellä on thaimaalaisia ​​lapsia ja hän kutsuu Thaimaata kotikseen, pitäisikö hänen olla mukana, jos heidän perheensä on?

-Jos joku työskentelee Thaimaassa ja maksaa veroja, pitäisikö hänen osallistua, kun hän tuottaa tuloja hallitukselle?

Odotamme innolla vastauksiasi! Voit kommentoida alla tai sosiaalisen median kanavissamme tai sähköpostilla yllä!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/