Kiinan ulkoministeri Wang Yi vierailee Thaimaan pääministerin luona hallituksen talossa tänä aamuna

Bangkok -

Kiinan ulkoministeri Wang Yi on käynyt pääministeri Prayuth Chan-O'Chan yleiskokouksessa Bangkokin hallituksen talossa tänään 15. lokakuuta.

Wang Yi kertoi pääministerille olevansa kunnia, koska hän oli ensimmäinen ulkoministeri, joka on vieraillut Thaimaassa maan Covid-19-pandemian jälkeen osoittaen suurta menestystä terveystoimenpiteiden toteuttamisessa koko maassa thaimaalaisten yhteistyössä.

Thaimaan pääministeri on myös kiittänyt Kiinan positiivisia tuloksia Covid-19-rokotteen kehittämisessä, joka on nyt testausvaiheessa 3. Ulkoministeri totesi Thaimaan pääministerille, että rokote annetaan nyt ihmisryhmälle tehoa ja turvallisuutta testattavaksi.

Molemmat osapuolet korostavat myös maiden välistä talouskauppaa, kun Thaimaa on tunnustanut Kiinan yhdeksi tärkeimmistä kauppakumppaneistaan ​​sekä tärkeimmistä sijoittajista useissa Eastern Economic Corridor (EEC) -kehityshankkeissa.

Prayuth välittää myös kiitollisuutensa Kiinan presidentille Xi Jinpingille hänen huolestaan ​​Mekong-joen kuivuudesta sekä yhteistyöstä vesivarojen hallinnassa Mekong-Lancang-yhteistyön (MLC) puitteissa Kaakkois-Aasian liittoutumien kanssa, mukaan lukien Kambodža, Laos ja Myanmar. , ja Vietnam.

Pattaya News huomauttaa, että kokous seurasi päivää kireitä demokratiaa puolustavia mielenosoituksia hallituksen talon edessä, jotka viranomaiset hyväksyivät aikaisin aamulla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.