Erikoisominaisuus: Ulkomaisten turistien puutteen vuoksi suoratoisto Pattayan baareista verkossa lisääntyy, mutta kaikki eivät ole tyytyväisiä

Pattaya, Thaimaa-

Covid-19-koronaviruspandemian vuoksi kansainväliset rajat ovat olleet suljettuina ulkomaalaisilta turisteilta lähes kahdeksan kuukauden ajan, mikä heikentää Thaimaan tuottoisaa matkailualaa.

Paikoissa, kuten Pattaya, Samui ja Phuket, joissa on joissakin tapauksissa tuhansia ulkomaalaisille suunniteltuja viihdepaikkoja, tämä on saanut monet yrittäjät pohtimaan liiketoimintaansa. Erityisesti Pattaya ja Phuket luottavat matkailuun jopa 90 prosenttia bruttokansantuotteestaan. Molemmat kaupungit ottivat vastaan ​​noin kymmenen miljoonaa turistia vuonna 2019, ja uusia turisteja saapui päivittäin kymmeniä tuhansia. Siinä kaikki, toistaiseksi.

Vaikka länsimaiset turistit olivat viime vuosina vähentyneet Aasian, Intian ja Venäjän matkailijat olivat lisääntyneet ja alueella oli edelleen vilkasta ainakin kävelyä. Nyt sadat paikat ovat suljettuina eri puolilla Thaimaan turistikaupunkeja, joista monet ovat jatkuvasti myytävänä. Jotkut odottavat rajojen avautumista, mutta pandemia raivoaa maailmanlaajuisesti, vaikka Thaimaa näyttää olevan virallisesti vapaa paikallisesti levinneistä tapauksista, odotus saattaa kestää pitkään.

Joten monet yrittäjät ajattelevat nyt ulospäin. Jotkut, kuten Pattayan Walking Streetin Panda Club, kukoistavat keskittyessään uudelleen thaimaalaiseen yleisöön ja mainostettuaan thaimaalaisia ​​aasialaisia ​​turisteja vastaan.

Jotkut ulkomaalaiset kohtaavat tapahtumapaikat, jotka aiemmin kielsivät thaimaalaisia ​​miehiä tai transsukupuolisia ihmisiä pääsemästä tiloihin useista syistä, toivottavat heidät nyt tervetulleiksi, tyytyväisiä asioihin. Jotkut tapahtumapaikat ovat jälleen avattu kotimaan matkailua palveleviksi ravintoloksi tai karaokebaariksi. Ulkomaalaisia ​​palvelevista hotelleista on tullut karanteenikeskuksia ulkomailta palautetuille Thaimaan kansalaisille.

Niin, ja monet baarit ovat siirtyneet suoratoistoon sosiaalisessa mediassa ja muilla Internet-alustoilla korvatakseen menetettyjä tuloja ja antaakseen ulkomailta tuleville asiakkaille yhteyden ja keskustella verkossa enimmäkseen naispuolisten baarihenkilöstön kanssa. Nämä eivät ole millään tavalla eksplisiittisiä keskusteluja, vaan yleensä tytöt, jotka ovat vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa ja pitävät kaverit, jotka ovat jumissa maissa, joissa on raskaita rajoituksia ja pandemia edelleen raivoaa.

Kävelyllä aiemmin tällä viikolla Keski-Pattayalla käydyssä aiemmin suositussa olutbaarikompleksissa, jossa on kymmeniä baareja, näkyy vain muutama asiakas, enimmäkseen pitkäaikaisia ​​eläkkeellä olevia ulkomaalaisia. Se esitteli myös monia baareja, joista osassa oli erityisiä valaistusasennuksia ja taustoja, ja se keskittyi live-suoratoistoon tanssivien baarityttöjen kanssa ympäri maailmaa ja keskittyi myös yhdistämään ihmisiä, jotka ovat juuttuneet maihin, joissa kamppailee lukitusten ja raskaiden sosiaalisten rajoitusten kanssa, jotta he voisivat keskustella vastapuolen kanssa. seksiä ja muistaa heidän vierailunsa Pattayassa ja sen maailmankuulussa yöelämässä.

Se toimii myös ainakin joissain baareissa. Jotkut baarit ovat tienannut jopa tuhansia Yhdysvaltain dollareita ja niillä on valtava omistautunut yleisö. Live-chatien läpi katsoessa voi nähdä, kuinka kymmeniä tai jopa satoja ihmisiä ympäri maailmaa ovat vuorovaikutuksessa tyttöjen kanssa, vitsailevat heidän kanssaan ja lähettävät heille juomia, joista he saavat provision ympäri maailmaa. Jotkut baarit ovat jopa alkaneet esittää suosittuja viikoittaisia ​​esityksiä paljon muutakin kuin vain tyttöjen tanssimista ja laajentaa toimintaansa elävään verkkomusiikkiin, haastatteluihin paikallisten asukkaiden kanssa ja kaupungin kohokohtiin.

Nämä live-höyrykeskustelut ovat kesyjä, eivätkä sisällä mitään selkeää, mutta antavat lukituille ulkomaisille asiakkaille ympäri maailmaa muistaa hieman Pattaya-kokemustaan ​​ja jos he haluavat lähettää lahjoituksia tai rahaa. Mutta kaikki eivät ole onnellisia.

Monet Pattayalla edelleen asuvat ulkomaalaiset ovat kommentoineet verkossa, että he eivät pidä kasvavasta trendistä ja ovat esittäneet useita syitä. Yksi suurimmista huolenaiheista on se, että asiakkaita mahdollisesti kuvataan ilman heidän lupaansa, vaikka useimmat baarit näyttävät nyt tekevän kaikkensa välttääkseen tämän. Toinen yleinen valitus on se, että tytöt mahdollisesti jättävät huomiotta baarissa edelleen olevat asiakkaat henkilökohtaisesti keskittyäkseen virtuaalirahaan. Jotkut valittavat, etteivät he ymmärrä, miksi kukaan haluaisi koskaan lähettää rahaa bargirlille verkossa. (Tulee kuitenkin joltakulta, joka on normaalisti Pattayassa ja Thaimaassa nykyisen pandemian aikana). Lopuksi jotkut ovat huolissaan siitä, että tämä saattaa olla pysyvää rajan avaamisen jälkeen.

Vilkaisu live-videokeskusteluihin osoittaa myös, että suurin osa baarin henkilökunnasta ei ole ammattimaista YouTube- tai twitch- tai Onlyfans-juontajaa eivätkä ole vielä oppineet kommunikoimaan yleisönsä kanssa, mutta taidot näyttävät kehittyvän rajan sulkemisen edetessä. On myös kysymyksiä siitä, mitä käytäntö leviää Pattayalle, mitä mieltä ovat viranomaiset, jotka ovat tähän asti olleet virallisesti äitinä aiheesta.

Toistaiseksi käytäntö näyttää kuitenkin pysyvän ja joidenkin baarien omistajien mukaan se kirjaimellisesti säästää liiketoimintaansa.

Mitä mieltä sinä olet? Onko kasvava trendi huolestuttava vai pitäisikö baarinomistajia kiittää siitä, että he ovat löytäneet innovatiivisen ja luovan tavan ansaita tuloja ennennäkemättömän Covid-19-kriisin aikana? Jätä meille viesti kommentteihin tai kirjoita meille seuranta ja lähetä se osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/