Trangin provinssin paikalliset kärsivät monsuunisateen ja trooppisen laman aiheuttamista tulvista, Linfa iskee Thaimaata tänään.

Trang -
Trangin maakunnan asukkaat ovat kärsineet monsuunisateen aiheuttamista suurista tulvista kolmena peräkkäisenä päivänä sen jälkeen, kun trooppinen lama nimeltä "Linfa" koetteli maata viime viikonloppuna.

-----
Voimakkaiden sateiden aiheuttama nopea vedenpinnan nousu Nang Noin kanavassa johti siihen, että joen rannat valuivat yli tulvaveden Ban Khuanin osa-alueelle tänään 12. lokakuuta.

Läheisiin kyliin virtaa jatkuvasti lisää tulvavettä ja se katkaisee sekä pää- että paikallistiet osa-alueella, mikä aiheuttaa liikenneruuhkia.n koko päivän.

------
Veden pinnalla uskotaan myös olevan vielä nousuvaraa ja vahingoittaa useita lähistöllä olevia kotitalouksia seuraavan kahdentoista tunnin aikana.

Trangin maakunnan hallintojärjestö vieraili alueella tutkimassa vaurioita ja auttavan paikallisia kyläläisiä pelastamaan asuinpaikkansa, mutta apua ei voitu tehdä, koska kosket olivat edelleen voimakkaita. He ovat aluksi onnistuneet poistamaan vesistöjä tukkineet kivet ja likaa virtauksen helpottamiseksi.

---------
Linfa-myrskyn aiheuttamia ukkoskuuroja ja rankkasateita on esiintynyt Thaimaan alaosassa Keski-, Etelä- ja Itä-Thaimaan eilisestä 11. lokakuuta lähtien. Myös Andamaanienmerellä aaltojen odotetaan nousevan jopa 2-3 metriin ja yli. 3 metriä ukkoskuurojen aikana.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitauluor Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.