Naispuolinen myyjä pidätettiin Bangkokissa, koska hänen väitetään harjoittaneen yli XNUMX miljoonan bahtin arvoista verkkokauppahuijausta

Bangkok -

Naispuolinen myyjä pidätettiin Bangkokissa tänään, 8. lokakuuta, sen jälkeen, kun kerrottiin, että hän harjoitti Facebook-sivulla naisten pyjamat verkkokauppahuijausta, jonka yhteisarvo oli 50 miljoonaa bahtia.

Pidätys suoritettiin sen jälkeen, kun noin 70 asiakasta valittivat Bangkokin poliisille 24. syyskuuta alkaen, että "Butter Girl Shop" -verkkosivusto oli jatkuvasti lykännyt toimitusta useiden kuukausien ajan eikä ollut vielä toimittanut tilauksiaan.

Yksi väitetyistä uhreista kertoi poliisille, että hän oli siirtänyt 3,752,000 19 24 bahtia sivun omistajalle, joka lupasi tilauksen toimitettavan syyskuun XNUMX. päivään mennessä, mutta yhtään pyjamaa ei toimitettu sinä päivänä. Myöhemmin omistaja kertoi hänelle, että se toimitettaisiin XNUMX. syyskuuta mennessä, väittäen, että paketit Kiinasta eivät olleet vielä saapuneet.

Hän ja muut asiakkaat päättivät tehdä ilmoituksen poliisille sen jälkeen, kun verkkokauppias katosi, poisti verkkotilinsä ja pakeni 30. syyskuuta.

Sivun ylläpitäjä Natcharee Phatrakiatwisarn, 33, otettiin kiinni sotilasupseerin asunnon edessä Anusawarin osa-alueella ennen kuin hänet vietiin Bang Khenin poliisiasemalle.

Natcharee kertoi poliiseille, että hän oli ylläpitänyt Facebook-sivua yli vuoden. Hän osti kymmeniä naisten pyjamoja Kiinasta ennen kuin myi ne suurissa pulloissa asiakkailleen, jotka myivät niitä myös verkossa tai katumarkkinoilla.

Epäilty huijari väitti, että hän oli myös siirtänyt yhteensä 30 miljoonaa bahtia valmistajille Kiinassa, eikä ollut myöskään saanut tilauksia. Hän väitti, että hän oli juuri palauttamassa rahat kaikille asiakkailleen vähän ennen kuin hänet pidätettiin tänä aamuna.

Alkuperäinen tutkinta paljasti, että Natcharee oli aiemmin pidätetty Samut Sakornissa eri petossyytteen vuoksi, jossa noin neljäkymmentä asiakasta huijattiin siirtämällä yli 50 miljoonaa bahtia väitetylle huijarille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.