Kuusi oppilasta loukkaantui, kun heidän kerrotaan hyökänneen kahden kulkukoiran kimppuun heidän koulussaan Chonburissa

KUVA: Thairath

Chonburi -

Kuusi ala-asteen oppilasta kuljetettiin paikalliseen sairaalaan, kun kaksi kulkukoiria purrut heitä, jotka juoksivat heidän kouluun Si Rachan alueella, Chonburissa tämän viikon 6. lokakuuta.

Si Rachan pelastusviranomaiset saapuivat paikalle saatuaan hälytyksen koiran pureman vammoista lähellä Wat Nong Kho -koulua. Viidellä koulupojalla ja tytöllä löydettiin puremahaavoja silmissä, kasvoissa, käsissä ja jaloissa.

Samat kulkukoirat hyökkäsivät myöhemmin samana päivänä myös kolmen muun kyläläisen kimppuun. Pelastustyöntekijät antoivat ensiapua ja toimittivat loukkaantuneet välittömästi paikalliseen sairaalaan.

KUVA: Thairath

Silminnäkijä kertoi poliiseille, että ryhmä opiskelijoita oli kävelemässä osuuskauppaan ostamaan pientä purtavaa koulun tauolla, kun kahden villikoiran kerrottiin rikkoneen koulun aidan ja juoksevan koulun alueelle ennen kuin alkoivat hyökätä lasten kimppuun ilman provokaatiota. .

Koirien kerrottiin myös pakenevan alueelta paetakseen kiinniottoa ja väittäneen, että he hyökkäsivät kolmen muun paikallisen ruokakauppiaan kimppuun koulun lähellä ennen kuin katosivat paikalta.

KUVA: Thairath

Asiaan liittyvät viranomaiset saapuivat myöhemmin ilmoitetulle alueelle ottamaan koirat kiinni. Yksi eläimistä ammuttiin lopulta anestesialääkkeellä yrittäessään paeta paikallisen liikkeen wc-tilaan, kun taas toinen eläimistä löydettiin ja alistettiin hylätyltä pellolta.

Yhteensä yhdeksän loukkaantunutta on toipumassa paikallisessa sairaalassa, ja kiinniotetuille koirille tehdään raivotautitesti. Si Rachan viranomaiset valvovat myös muita kulkukoiria estääkseen tapauksen toistumisen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.