Pattaya Cityn johtajat ja Banglamung Sherrif antavat apua tulvavaurioituneille kodeille Pattayassa

Pattaya-

Eri thaimaalaisissa tiedotusvälineissä, mukaan lukien meillä, eilisen iltapäivän rajuista myrskyistä, jotka vahingoittivat paikallisten asukkaiden koteja, Pattayan kaupungin johtajat, mukaan lukien Banglamungin pormestari ja sheriffi, vierailivat henkilökohtaisesti kärsineiden vaurioituneissa kodeissa.

Ensinnäkin voit oppia lisää ongelmista, joita jotkut paikalliset asunnonomistajat kohtasivat täällä:

https://thepattayanews.com/2020/10/04/pattaya-homeowners-repair-and-rebuild-after-severe-flooding-yesterday/

Myrskyt tapahtuivat varhain aamulla 3. lokakuuta 2020, ja ne aiheuttivat joitain hajallaan olevia tulvia Banglamungin alueella, ja ne vaurioittivat vakavasti ainakin kymmentä kotia Pattayan kaupungin pormestarin Sonthaya Khunpluemin mukaan.

Pattayan kaupungin johtajat tarkastavat vaurioituneita koteja Pattayassa

Amnat Charoensri, Banglamungin sheriffi, kertoi Pattaya Newsille, että kaupungin viranomaiset ja vapaaehtoiset auttoivat tärkeimpiä kyliä siivoamaan myrskyjen jälkeen. Tähän sisältyi vaurioituneen omaisuuden korjaaminen.

Pattayan kaupungin viranomaiset jakoivat myös selviytymispusseja erilaisilla tarvikkeilla kärsineille.

Mr. Charoensri kertoi Pattaya Newsille, että Pattaya City työskentelee kyläläisten kanssa rakentaakseen esteen tuhoalueelle estääkseen tulevat tulvat.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/