Pattayan vuoden ensimmäinen syömiskilpailu "The War Eating Contest 2020" järjestetään ensi viikonloppuna, ulkomaalaiset tervetuloa

Chonburi -

Pattaya järjestää suuren syömiskilpailun nimeltä "The War Eating Contest 2020 #1" Royal Garden Plaza -ostoskeskuksessa ensi viikonloppuna 10. - 11. lokakuuta, ja palkintojen arvo on yli 100,000 XNUMX bahtia.

Syömishaastekilpailu on nyt avoinna ilmoittautumiselle 4 hengen joukkuekilpailuun ja yksilökilpailijoihin. Kilpailu on jaettu kahteen osaan molemmille kilpailijoille.

Ryhmäruokailukilpailu, johon ilmoittautuu arviolta jopa 40 kilpailijajoukkuetta, järjestetään 10. lokakuuta. Osallistujien tulee syödä 60 pisteen makkaraa niin paljon ja niin nopeasti kuin mahdollista 5 minuutin sisällä päästäkseen finaaliin, jossa vain 5 joukkuetta valitaan.

Toiseksi tulleet haastetaan syömään vielä 100 makkaraa nopeimmalla ajalla 10 minuutin sisällä. Eniten makkaroita rajoitetun ajan kulunut joukkue voittaa.

Henkilökohtainen kierros pelataan seuraavana päivänä. Noin 100 nopeimmin syöjää haastetaan syömään kolme 3 tuuman Subway-voileipiä nopeimmassa ajassa 6 minuutin sisällä.

Molempien kierrosten voittajat saavat 2 yön hotellikupongin Anantara Chiang Mai Resortiin, 20,000 10,000 ja XNUMX XNUMX bahtin VIP-lahjakortin sekä todistuksen Ripley's Believe It or Not! Thaimaa.

Lisätietoja tai katso kilpailuehdot Ripleyn Thaimaan Facebook-sivuilta https://www.facebook.com/ripleysThailand tai https://www.ripleysthailand.com. Kilpailu on avoin kaiken ikäisille, sukupuolille ja kansallisuuksille, vaikka alaikäisten on allekirjoitettava luopuminen. Ilmoittautumismaksu vaihtelee tapahtuman mukaan, mutta on vain useita satoja bahtia. Maksu on sama kaikille hakijoille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.