Yksitoista lastentarhanopettajaa Nonthaburissa yksityiskoulussa joutuu syytteeseen lasten hyväksikäytöstä, kun heidän väitetään hakkaavan oppilaitaan jopa kuusikymmentä kertaa

Nonthaburi -

Nonthaburin yksityiskoulun 60 lastentarhanopettajaa ja koulun mentoria joutuu syytteeseen lasten hyväksikäytöstä, kun heidän väitetään hakkaavan päiväkoti- ja päiväkotioppilaita luokkahuoneissaan lähes XNUMX kertaa.

Nonthaburin maakunnan poliisiaseman poliisi, jota johti poliisi kenraalimajuri Phaisan Wongwatcharamongkhon, vieraili koulussa ja tutki turvakameroita kymmenessä päiväkodin luokkahuoneessa eilen 1. lokakuuta. julkinen raivo "Kru Jum" vuotanut materiaalia julmasta tapauksesta viime viikolla.

Valvojan mukaan CCTV-kuvat olivat paljastaneet 36 muuta pahoinpitelytapausta päiväkoti-1-oppilaita kohtaan 3 luokkahuoneessa, joissa Kru Jumin kerrottiin syyllistyneen fyysiseen pahoinpitelytapaukseen lapsiin 29 eri kertaa, kun taas 16 tapausta löydettiin päiväkodin luokasta.

Toistaiseksi pahoinpideltyjen lasten vanhemmat, Justice-seeking Advocacy Networkin puheenjohtajan Ronnarong Kaewphetin seurassa, saapuivat Nonthaburin poliisiasemalle tekemään ilmoituksia kuudesta CCTV:ssä nähdystä opettajasta.

Kolmivuotiaan tytön isä teki myös ilmoituksen yhdestä lapsen sopimattomuudesta opettajasta sen jälkeen, kun hänen opettajansa pakotti tyttärensä vaihtamaan vaatteet luokkatovereidensa ja miesopettajiensa edessä kastuttuaan.

Kuitenkin kaksi väitettyä hyväksikäyttäjää, mukaan lukien Kru Jum, joka oli aiemmin syytetty fyysisestä pahoinpitelystä ja lasten hyväksikäytöstä, oli jo pelastettu, kun taas neljän muun opettajan hyväksikäyttötapaukset olivat todisteiden keräämisprosessissa.

Samaan aikaan Thaimaan opettajien neuvosto ja yksityisen koulutuskomission toimisto vierailivat Chaiyapruekin poliisiasemalla myöhään tänä iltapäivänä hakeakseen syytteitä yksityistä koulua ja sen johtajia vastaan ​​koulun väitetystä toiminnasta ilman lupaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.