Thaimaan entisellä pääministerillä Thaksin Shinawatran Covid-19-testi positiivinen, kerrotaan jo täysin toipuneena

Yhdistyneet Arabiemiirikunnat -

Thaimaan entinen pääministeri Thaksin Shinawatra on osoittanut positiivisen Covid-19-koronaviruksen ja on kuulemma jo toipunut, paikallinen Arabiemiirikuntien media raportoi tänä iltana 2. lokakuuta.

Entisen pääministerin kerrotaan tehneen Covid-19-testin oleskelunsa aikana Dubaissa, Arabiemiraateissa, ja hänet on siirretty ainakin viiteen paikalliseen sairaalaan sairaanhoitoon.

Hänen kerrotaan toipuneen täysin Covid-19-koronaviruksesta kolme viikkoa sitten oltuaan lääkärin tarkassa valvonnassa viruksen löytämisen jälkeen. Tarina kuitenkin murrettiin medialle tänä iltana, eikä Thaksin itse ollut aiemmin kommentoinut tilannetta.

Pheu Thai -puolueen entinen johtaja Yaowapa Wongsawat, joka myös asuu Dubaissa ja pitää yhteyttä entiseen pääministeriin läheisten työntekijöiden kanssa, oli myös saanut positiivisen testituloksen ja oli kuulemma parantunut viruksesta.

Thaksin oli Thaimaan pääministeri vuosina 2001–2006. Hän on asunut maanpaossa Dubaissa yli kymmenen vuoden ajan sen jälkeen, kun hänet todettiin syylliseksi korruptioon vuonna 2008.

Hänen sisarensa, 53-vuotias Yingluck Shinawatra, joka on myös itse karkotettu ja entinen pääministeri, on raportoinut olevan negatiivinen viruksen suhteen huolimatta läheisestä kosketuksesta muihin tartunnan saaneisiin henkilöihin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.