Similanin saari avataan uudelleen turisteille 15. lokakuuta kuukausia kestäneen väliaikaisen sulkemisen jälkeen Covid-19-pandemian vuoksi

KUVA: Naewna

Phang Nga -

Similan saaren kansallispuisto Phang Ngan maakunnassa toivottaa turisteja jälleen tervetulleeksi 15. lokakuuta New Normal -politiikan mukaisesti sen jälkeen, kun useimmat kaupat ja ravintolat suljettiin väliaikaisesti Covid-19-pandemioiden aikana.

Boonterm Ranumas, Phang Ngan maakunnan apulaiskuvernööri, puhui saaren avajaisissa tänään, 1. lokakuuta, että avaamisen odotetaan lisäävän paikallisten myyjien ja matkailualan toimijoiden tuloja sen jälkeen, kun hallitus on rohkaissut kotimaisia ​​matkailijoita matkustamaan ympäri maailmaa. maa.

KUVA: Naewna

Kaikkien turistien on noudatettava hallituksen New Normal -politiikkaa, mukaan lukien kasvomaskien käyttö, kehon lämpötilan mittaus ja sosiaalinen etäisyys. Heidän on myös rekisteröidyttävä ennen matkaa, koska saari on avoinna rajoitetulle määrälle.

Saari ei ole vielä avattu yöpymiselle, mutta apulaiskuvernöörin mukaan on mahdollista sukeltaa ja yöpyä kiertoajeluveneessä.

KUVA: Naewna

Boonterm kertoi lehdistölle: "Tänään on myös ensimmäinen kokeilu, joka sallii rajoitetun määrän vierailijoita saarelle ja New Normal- ja QueQ- (Queue Line) -järjestelmien avulla, jotka auttavat hallitsemaan kiinnostuneiden matkailijoiden ennakkovarauksia. Turistit, jotka eivät tee varausta etukäteen, eivät saa tulla Similanin saarelle."

"Jotkut saaren alueet ovat edelleen suljettuina avajaisten aikana, mutta jokaisen kansallispuiston virkailijat ovat valmiita auttamaan ja tarkkailemaan matkustajia koko vierailun ajan. Ryhmä paikallisia vapaaehtoisia kokoontuisi myös keräämään roskia ympäri saarta ja kannustamaan vierailijoita suojelemaan saariympäristöä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.