Thaimaa torjuu Internet-uhkapelit ja estää laittomat online-uhkapelisivustot pääministerin pyynnöstä

Thaimaa-

Thaimaan pääministeri Prayut Chan O'Chan pyynnöstä Thaimaan hallitus on aloittanut laittomien pelisivustojen tukahduttamisen, jotka hallituksen mukaan rikkovat Thaimaan tiukkoja rahapelien vastaisia ​​lakeja.

Digitaalisen talouden ja yhteiskunnan ministeriö on yhteistyössä National Broadcasting and Telecommunications Commissionin ja Thaimaan kuninkaallisen poliisin kanssa työskennellyt kaikkien tärkeimpien Internet-palveluntarjoajien kanssa Thaimaassa estääkseen pääsyn tuhansille uhkapelisivustoille Thaimaassa.

Digitaalisen talouden ja yhteiskunnan ministeriön mukaan tähän mennessä 1,202 XNUMX verkkosivustoa ja kasvu on estetty tällä viikolla.

Internet-palveluntarjoajat, jotka eivät estä kunnolla pääsyä laittomille uhkapelisivustoille, saavat kovia sakkoja ja rangaistuksia Thaimaan lain mukaan, hallitus lisäsi.

Thaimaan pääministeri Prayut Chan O'Cha määräsi tehoiskun viime viikolla. Pääministeri totesi, että sivustot oli suunnattu nuorille ja teini-ikäisille ja riippuvuudesta sivustoihin on tulossa kasvava ongelma Thaimaassa. Thaimaassa on yksi maailman tiukimmista rahapelien vastaisista laeista.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/