Reader Mailbag: Kieltoa pikaveneet ja vesiskootterit Pattaya Beachillä tehdäksesi rannasta houkuttelevampi kotimaisille ja ulkomaisille matkailijoille

Seuraava on lukijaviesti, joka on lähetetty osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Heidän mielipiteensä ovat heidän omiaan.

Eläkkeellä olevana lentoyhtiön työntekijänä, joka on matkustanut maailmaa, voin todeta, että Pattaya Beach on yksi maailman kauneimmista.  

Pormestari ja hänen henkilökuntansa ansaitsevat SUURI KIITOS heidän tekemästään työstä. Rantakävely kivityön ja puiden kera on taideteos.


MUTTA siinä on 2 asiaa, joita ei ole millään muilla. Moottoriveneet ja vesiskootterit, jotka tekevät mahdottomaksi tuntea olonsa turvalliseksi vedessä. Kukaan ei halua uida moottoriveneiden ja erityisesti vesisuihkujen ympärillä. Ne ovat liian vaarallisia.

Heidän pitäisi kieltää kaikki moottorialukset rannalta.
Tee rannasta ihmisten ranta eikä veneilijöiden ranta.

Donald L.

Toimittajan huomautus: Useita vuosia sitten Pattaya Cityn johto pani täytäntöön kiellon, jonka mukaan pikaveneet poimivat asiakkaita rannalta. Koska suunniteltua Bali Hai Pier -laiturin laajennusta ei kuitenkaan ole saatu päätökseen, mikä vaati heidän noutamaan ja jättämään kaikki asiakkaat siellä, kävi kaupungin johtajien mukaan mahdottomaksi.

Kaupunki on alkanut pohtia vaihtoehtoa toiselle laiturille, todennäköisesti Jomtieniin, tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Vesiskootterit olivat useiden vuosien ajan tunnettuja säännöllisistä huijauksista Pattayan alueella, mutta noin vuoden aikana ei ole ollut raportteja tai tapauksia sen jälkeen, kun asiaa on käsitelty ja turistivalitukset jatkuivat.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/