Mielipide: Ei ole väliä kuinka paljon matkailun BKT on Thaimaassa, matkailu on heidän kasvonsa maailmalle

Seuraava on mielipide, joka on lähetetty osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Arvioimme ja julkaisemme mielipiteet tapauskohtaisesti. Nämä heijastavat vain kirjoittajan mielipidettä eivätkä The Pattaya News Co. Limitedin mielipidettä. Niiden teksti on alla.

Olen kyllästynyt siihen, että ihmiset kiistelevät siitä, kuinka paljon BKT-matkailu on Thaimaassa.

Olen varma, että ihmiset kiistelevät tästä viestistä, kuten jokaisesta viestistä, mutta halusin kertoa mielipiteeni tästä. Muista, että mikään tiedoistani ei ole tilastollisesti sataprosenttisen tarkka, mutta ei myöskään mikään monipuolinen tieto.

Argumentteja siitä, kuinka paljon BKT-matkailu on ja kuinka paljon se antaa Thaimaalle päivittäin, näkee ulkomaisessa sosiaalisessa mediassa. Tämä luku vaihtelee 8 prosentista jopa 25 prosenttiin.

Itse asiassa virallisten virastojen viralliset matkailuluvut kattavat vain muodollisen BKT:n eivätkä epävirallisia, minkä työministeriö on useaan otteeseen todennut, että suurin osa työvoimasta on Thaimaassa. Epävirallisilla tarkoitetaan niitä, jotka työskentelevät niin sanotuissa pöydän alla töissä ja eivät maksa veroja tai joilla on sosiaaliturva.

Epävirallinen sisältää lähes kaikki markkinamyyjät, pienet kaupat, moottoripyörätaksinkuljettajat, katukauppiaat, korjaajat, matkaoppaat, vene- ja linja-autonkuljettajat, palvelimet, kabareetanssijat, vartijat, DJ:t ja tietyn massiivisen, miljardien arvoisen punaisen valoteollisuuden, jota ei virallisesti ole olemassa ollenkaan. Periaatteessa merkittävä osa matkailualaa.

Totuus on, että sillä ei ole väliä, mikä tarkka prosenttimäärä on ulkomaalaisille. Ulkomaalaiselle Thaimaa ON matkailuala. Se ei ole kuinka paljon he vievät durian-hedelmiä. Se ei ole Koratin kiintolevytehdas. Maailma näkee Thaimaan hymyjen maana tai hämmästyttävänä Thaimaana riippumatta siitä, kuinka paljon rahaa matkailu todella antaa.

Nykyinen tilanne, jossa ulkomaiset turistit on kielletty, kymmenientuhansien armahdushenkilöiden heittäminen pois ja periaatteessa matkailualan täydellinen romahtaminen vahingoittaa Thaimaan kasvoja maailmalle. Kaverit, joilla on raivokkaita väitteitä siitä, kuinka paljon rahaa se antaa, on hyödytöntä. Kyllä, virus on todellinen ongelma. Mutta emme voi piiloutua ikuisesti. Meidän on löydettävä ratkaisu, joka ei tuhoa miljoonien ihmisten toimeentuloa.

Tärkeintä on, että Thaimaan on muistettava, että heidän ikkunansa maailmaan on matkailuala. Sen pitäminen lukittuna, lukittuna ja tuhansien yritysten epäonnistumisen ikuisesti ilman omaa syytään vahingoittaa vain kaikkia.

Rick, Udon Thani

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/