Suosittu thaimaalainen DJ kuoli nopeassa auto-onnettomuudessa kuolettavassa kaarteessa Bangkokissa

Bangkok -

Suosittu paikallinen DJ Annop Poonsripattana, 33, kuoli todennäköisessä nopeassa auto-onnettomuudessa varhain tänä aamuna, 24. syyskuuta, vaarallisessa kaarteessa, jota paikallisesti kutsutaan "100 kuoleman käyräksi" Ratchadapisek Roadilla Bangkokissa.

Phaholyothinin poliisiaseman poliisit saapuivat paikalle saatuaan hälytyksen kuolemaan johtaneesta kolarista lähellä Soi Ratchadapisek 32:ta Chatuchakin alueella noin kello 2. Kuljettajan ruumis löydettiin takapenkiltä särkyneenä kalloineen ja murtuneena niskana luultavasti sen jälkeen, kun se lensi kuljettajan istuimen edestä.

Paikallinen todistaja, joka työskenteli turvapäällikkönä läheisessä rakennuksessa, kertoi ilmoittaneille poliiseille kuulleensa voimakkaan räjähdyksen sähköpylväästä, mikä aiheutti sähkökatkon koko naapurustossa.

Sitten hän tuli tarkkailemaan tapahtumaa ja huomasi, että musta sedan, jonka tajuton kuljettaja oli törmännyt korkeajännitetolppaan jalankulkutien varrella. Silminnäkijä ilmoitti sitten tapauksesta poliisille. Häntä ei nimetty poliisille.

Viranomaisten mukaan tapahtuman syynä voi olla jatkuvan sateen ja suurella nopeudella ajamisen aiheuttama liukas tie, sillä auton nopeusmittarin kerrottiin olevan jumissa 200 kilometriä tunnissa ja rankkasade oli satanut kaupungissa voimakkaasti päivästä lähtien. ilta.

Annopin ruumis toimitetaan poliisisairaalan oikeuslääketieteen laitokseen ruumiinavaukseen ennen kuin hänet siirretään sukulaisten luo suorittamaan uskonnollisia rituaaleja.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.