PÄIVITYS: Opiskelijatoverit kiusasivat koulupoikaa, joka yritti hypätä jalankulkusillalta kahdesti Pattayalla

Banglamung, Pattaya, Thaimaa-

Nuorta koulupoikaa, joka uhkasi hypätä jalankulkusillalta Pattayan alueella aiemmin tällä viikolla, oli äskettäin muiden opiskelijoiden kiusattu, pojan täti kertoi The Pattaya Newsille.

15-vuotias miesopiskelija pelastettiin, kun hän yritti hypätä jalankulkusillalta Pattayalla aiemmin tällä viikolla.

Banglamungin poliisi kertoi The Pattaya Newsille, että hän on sama poika, joka yritti hypätä jalankulkijoiden sillalta Sukhumvit Roadilla Sattahipissa sen jälkeen, kun bahti-bussin kuljettaja ei ollut kuulemma antanut mitään vaihtorahaa (kymmentä bahtia), kun hän maksoi maksun aiemmin tässä kuussa. Poika oli niin järkyttynyt tilanteesta, että hän oli uhannut tappaa itsensä. Hänen nimensä salattiin The Pattaya Newsin toimituksellisen politiikan vuoksi.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme TÄÄLTÄ.

Rouva Sanguan Sudsanepitak, 56, pojan täti, kertoi The Pattaya Newsille, että hän on parantunut useiden viime päivien aikana kahdesta tapauksesta ja on hakenut psykiatrista apua paikallisesta sairaalasta sekä lääkitystä masennukseen.

Poika ei kommentoinut suoraan viimeisintä tapausta, jossa hän yritti hypätä Pattayan jalankulkusillalta, mutta hänen ystävänsä, jonka nimeä myös salattiin, sanoi, että poikaa kiusattiin voimakkaasti koulussa.

Pojan täti kertoi, että hän on ollut hoidossa kroonisen masennuksen vuoksi yli kaksi vuotta.

Rouva Sanguan sanoi, että hän on myös tehnyt yhteistyötä paikallisten mielenterveysvirastojen kanssa työskennelläkseen hänen ja pojan kanssa ja tarjotakseen lisäapua.

Jos sinä tai joku tuntemasi henkilö tarvitsee mielenterveyspalveluja, ota yhteyttä Thaimaan samarialaisiin heidän 24h-tukipuhelimeen 02-713-6791 (englanniksi), 02713-6793 (thai) tai Thaimaan mielenterveyspalveluun numeroon 1323 (thai). ).

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.