Thaimaan senaattorien ja parlamentin äänestäessä perustuslakimuutoksista mielenosoittajat alkavat kokoontua Bangkokiin tänä iltapäivänä

KUVA: Thairath

Bangkok-

Sekä Thaimaan parlamentin jäsenet että senaattorit äänestävät tänä iltana kuudesta mahdollisesta perustuslain muutosesityksestä, joita sekä hallituksen että opposition jäsenet ovat esittäneet, kun Free Youth -liikkeen ja muiden demokratiaa kannattavien ryhmien mielenosoittajat alkavat kokoontua parlamentin ympärille tänään iltapäivällä Bangkokissa.

Sillä välin lainvalvontaviranomaiset ovat estäneet joitakin teitä ja asettaneet tiesulkuja parlamentin ympärille luvattoman pääsyn estämiseksi. Bangkokin poliisin viranomaiset ovat korostaneet kunnioittavansa ihmisten oikeutta rauhanomaiseen mielenosoittamiseen, mutta kieltävät tunkeutumisen tai mahdolliset väkivaltaiset mielenosoitukset.

Mielenosoittajat alkoivat kerääntyä Kiak Kai -risteykseen myöhään tänä aamuna ja suunnittelevat marssivansa parlamenttiin noin klo 4, mielenosoittajat ovat kertoneet sosiaalisessa mediassa. He korostivat useita kertoja, että mielenosoitus on rauhanomainen. He menevät eduskuntaan kuulemaan keskustelun tuloksia ja ilmaisemaan mielipiteensä. Yksi heidän ensisijaisista vaatimuksistaan ​​on, että hallitus kirjoittaa uudelleen perustuslain tarjotakseen, mitä he kutsuvat, enemmän tukea demokratialle.

Bangkokin pääkaupunkiseudun poliisi on kehottanut liikennettä ja tavallisia asukkaita välttämään parlamenttia ympäröivältä alueelta tänä iltapäivänä ja iltapäivänä, koska useat tiet suljetaan ja liikennettä on odotettavissa. He ovat myös pysäköineet vesiautoja ja vankila-autoja, mutta ilmoittivat, etteivät he aikoneet käyttää niitä, elleivät mielenosoittajat väkivaltaisiksi tule.

Eduskunnassa eilisestä lähtien käydyn keskustelun esityksistä odotetaan päättyvän noin kello 6 ja päättyvän nimenhuutoäänestykseen, josta mahdollisesti tulee kannatusesitys.

Muutokset edellyttävät vähintään 84 senaattorin 250:stä tuen, jota ilman yritys epäonnistuu. Pattaya News toimittaa lisää päivityksiä tästä tärkeästä tarinasta tänä iltana.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/