Yksi kuoli välittömästi, kaksi loukkaantui, kun rakennusauto ajautui heidän ylitse Bangkokin tiellä tänä aamuna

Bangkok-

Mieskuljettaja, 27, kuoli välittömästi, kun hänen perheensä loukkaantui, kun rakennusauto ajoi hänen sedanin yli viiteen muuhun ajoneuvoon Minburin alueella Bangkokissa tänä aamuna 23. syyskuuta.

Katsoja kertoi Minburin piirin poliisille, että puoliperävaunuauto yritti pysäköidä hätäpysäköintiin keskikaistalle ennen kuin heilui edestakaisin, menetti hallinnan, törmäsi hallitsemattomasti ja ohitti uhrin ajoneuvon, mikä aiheutti 7 auton kolarin. kaista. Uhrin nimeä ei julkistettu lehdistölle. Hän oli ollut työmatkalla vanhempiensa kanssa, jotka selvisivät tapauksesta.

Uhrin vanhemmat kiidätettiin läheiseen sairaalaan heti, kun vapaaehtoisten pelastusryhmä sai ilmoituksen onnettomuudesta, kun taas kuorma-auton kuljettaja Piean Sricharoen pidätettiin Minburin poliisiasemalla myöhemmin.

XNUMX-vuotias kuljettaja väitti, että hänen kuorma-autossaan oli huono jarrutehostin ajaessaan takaisin Saraburista. Tämän jälkeen hän yritti pysäköidä kuorma-auton hätäpysäköintiin tarkastaakseen tehostimen ja huomasi, että tehostimen tyhjiö oli vielä riittävän täynnä, ennen kuin hän nousi takaisin kuorma-autoon ja jatkoi ajamista.

Valitettavasti puolikuorma-auton kerrottiin alkaneen menettää tasapainoa ja lopulta aiheuttanut järkyttävän kuolemaan johtavan onnettomuuden.

Tutkijat kuulustelevat todistajaa, sillä välin kuorma-auton kuljettajaa on alun perin nostettu syytteeseen huolimattomasta ajamisesta, joka aiheutti muiden kuoleman, ja hänet viedään oikeuskäsittelyyn.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.