Vaimo ampui thaimaalaisen miehen kuoliaaksi Trangissa tapahtuneen riidan ja fyysisen häirinnän jälkeen

Trang -

Naimisissa oleva nainen Chulalak Longlalueng pidätettiin ja hänet syytettiin oman aviomiehensä Jareuk Burapha, 43, murhasta isänsä talossa Trangin maakunnassa eilen, 22. syyskuuta, sen jälkeen, kun hänen kerrottiin riitautettuaan hänen väitetystä fyysisestä häirinnästä.

Poliisi Nong Trutin maakunnan poliisiasemalta saapui paikalle ja löysi Jareukin ruumiin, jossa oli viisi ampumahaavaa selässä ja yksi vatsassa. Hänen vaimonsa Chulalak, joka piti 11 kuukauden ikäistä vauvaansa poliisin saapuessa, tunnusti murhan ja luovutti aseensa poliiseille.

Alkuperäinen tutkinta paljasti, että Jareuk oli runsaasti juomassa ja kuulemma humalassa, kun hän riiteli vaimonsa kanssa aikaisin aamulla. Tämän jälkeen Chulalak vei hänen lausunnonsa mukaan lapsensa läheiseen isänsä taloon välttääkseen yhteenottoa, mutta vihainen aviomies ryntäsi taloon ja alkoi väitetysti murskata ovia ja ikkunoita, mitä Chulalak kuvaili humalassa raivona.

Voimakas häirintä päättyi lopulta, kun raivoissaan vaimo tarttui nopeasti isänsä ampuma-aseeseen ja kuulemma ampui häntä, kunnes luodit loppuivat hänen lausunnon mukaan. Uhri ammuttiin kuoliaaksi hänen yrittäessään paeta paikalta.

Väitetty tappaja ilmoitti sitten tapauksesta ja myönsi poliisille rikoksen, ja väitti lisäksi, että hänen miehensä oli pahoinpidellyt häntä ja hänen lastaan ​​useita kertoja ollessaan vahvasti humalassa. Hänen kerrotaan myös häirinneen ja aiheuttaneen ongelmia muille naapuruston kyläläisille.

Chulalakia syytettiin alun perin murhasta, ennen kuin hänet vietiin Nong Trutin poliisiasemalle kuulusteltavaksi ja jatkokäsittelyyn.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.