Moottoripyörän kuljettaja kuoli usean ajoneuvon onnettomuudessa Chonburissa

Chonburi-

Nuori moottoripyöränkuljettaja on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla törmättyään moottoripyörän sivuvaunuun, joka myi elintarvikkeita ennen kuin ohi ajanut kuorma-auto ajautui hänen ylitseen Panthongissa.

Panthongin poliisin everstiluutnantti Kittikun Ammatrakun sai ilmoituksen onnettomuudesta eilen iltapäivällä Marbpong – Banbueng Roadilla Nong Hongin osa-alueella.

Pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen moottoripyöränkuljettajan, Mr. Attakorn Praiwanratin, 33, ruumiin. Hän loukkaantui vakavasti kallossaan tapahtuneen tapahtuman vuoksi ja kuoli lähes välittömästi paikalla olleiden pelastuspalvelujen mukaan. Hänen vaurioitunut moottoripyöränsä oli lähellä.

Vaurioitunut moottoripyörän sivuvaunu löydettiin törmästyneenä lähistöltä sähköpylvääseen. Kuljettaja, Mr. Arthorn Toekun, 37, oli myös loukkaantunut. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan lääkärinhoitoon.

Kahden metrin päässä pelastushenkilöstö löysi onnettomuuteen osallisen kuorma-auton ajautuneena tien viereen. Kuorma-auton pyörästä löytyi verta.

Kuorma-auton kuljettaja, jota ei nimetty, kertoi Pattaya Newsille ajavansa moottoripyörän ja moottoripyörän sivuvaunun takana.

Attakorn yritti ohittaa herra Arthornia, mutta epäonnistui ja putosi moottoripyörästään menetettyään hallinnan. Kuorma-auton kuljettaja ei pystynyt pysähtymään.

Everstiluutnantti Kittikun Ammatrakun ilmoitti Pattaya News -lehden toimittajille, että he tarkastelevat tämän nimenomaisen tapahtuman olosuhteita ja todennäköisesti nostavat huolimattomasta ajamisesta syytteen asianosaisia, todennäköisimmin kuorma-auton kuljettajaa vastaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.