Opiskelija törmäsi autoon jalankulkutiellä Chonburissa – VIDEO

Chonburi-

Nuori opiskelija joutui auton alle, kun hän ylitti tietä suojatiellä (jalankulkijoiden suojatiellä) Mueang Chonburissa eilen iltapäivällä.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapahtuneesta tiellä lähellä yksityistä asuinaluetta. He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä makaavan 14-vuotiaan naisopiskelijan loukkaantuneena. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan. Hänen nimensä salattiin ikänsä vuoksi.

Mieskuljettaja, 41, jonka nimeä poliisi ei kertonut, sanoi, että opiskelija oli ylittämässä tietä ja kaksi muuta autoa pysäytettiin hänen puolestaan.

Kuljettaja väitti, ettei hän voinut nähdä häntä ylittämässä tietä suojatietä pitkin.

Kuljettajaa syytetään huolimattomasta ajamisesta, joka on aiheuttanut vakavia vammoja.

Paikalliset ovat aiemmin kehottaneet asianomaisia ​​virastoja asentamaan jalankulkijoille liikennevalot tälle tielle, jota käytetään usein kouluun ja koulusta lähteville opiskelijoille. Vaikka seuraava video ei olekaan graafinen, se saattaa häiritä herkkiä katsojia.

 

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

 

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.