Kaupungin johtajat sanovat, että Pattayan rautatien lähellä tulvaongelmat ratkaistaan

Pattaya-

Kaupungin johtajat sanovat, että käynnissä oleva tulvaongelma lähellä rautatietä, jolle rakennetaan vesipumppuasemaa ja viemäröintitöitä Pattayassa.

Eilen, 18. syyskuuta 2020, Pattayan kaupungin hallintojohtaja Kietisak Sriwongchai tarkasti vesipumppu- ja viemäröintityöt, joita rakennetaan lähellä Soi 9:n rautatietä Soi Khao Noin ja Soi Khao Talon välillä.

Kietisak kertoi The Pattaya Newsille, että opasteet ja valomerkit on asennettu tilapäisesti varoittamaan tienkäyttäjiä rakenteilla olevasta alueesta.

Seuraavana päivänä oli kuitenkin varastettu yli kymmenen noihin signaaleihin käytettyä paristoa.

Tien pinta korjataan lähiaikoina, kun taas opasteet asennetaan liikenneonnettomuuksien estämiseksi. Alueelle asennetaan myös CCTV:tä varkauksien estämiseksi.

Rautatien läheisyydessä on säännöllisesti tulvia, koska lähistöllä oleva kanava on tunkeutunut ihmisten tunkeutumiseen ja lähellä oleviin asuntoihin liitetyt vesiputket ovat liian pieniä, samoin kuin vesipumppuaseman ja viemärin rakentaminen viivästyi Covid-19-pandemian vuoksi. .

Herra Kietisak on kuitenkin vahvistanut, että hän korjaa nämä ongelmat mahdollisimman pian.

Valitettavasti koko rakentamiselle ei annettu aikataulua. Aiempien arvioiden mukaan tämä alue todennäköisesti saadaan kuntoon kokonaan vasta vuoden 2021 lopussa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.