Eläinpuiston työntekijä loukkaantui vakavasti tiikerihyökkäyksen seurauksena Pattayalla

Pattaya-

Nuori mies on saanut vakavia vammoja saatuaan tiikerin kimppuun hänen ruokkiessaan sitä elefanttivaltakunnan puistossa Pattayalla tänä iltapäivänä.

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen tapauksesta kello 3 elefanttivaltiossa Huayyaissa, Banglamungissa.

He ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen loukkaantuneen osapuolen, Thitiphong Makkaromin, 32. Hän oli loukkaantunut jalkoihinsa, käsiin ja korvaan. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Mr. Thitiphongin ystävät kertoivat The Pattaya Newsille, että hra Thitiphong ruokki kolmea tiikeria häkissä normaalisti.

Tänään kuitenkin kerrotaan, että yksi tiikereistä hyppäsi herra Thitiphongin kimppuun ennen kuin hyökkäsi hänen kimppuunsa. Hänen ystävänsä näkivät ja auttoivat vetämään hänet pois tiikerin luota. Onneksi he (hänen ystävänsä) olivat pelastaneet hänet ja auttaneet häntä selviytymään tiikerin hyökkäyksestä.

Pattaya News huomautti, että norsujen valtakuntaa ei ole vielä avattu sen jälkeen, kun Covid19-pandemia alkoi Thaimaassa maaliskuussa. Henkilökunta huolehtii eläimistä. Asianomaiset viranomaiset tutkivat tapausta.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.