Hallitus aikoo myöntää uusia erityisiä yritysviisumisääntöjä, vakituista asumista houkutellakseen ulkomaisia ​​investointeja Thaimaahan

Kansallinen -

Taloushallintokeskus (CESA) on sopinut periaatteellisista muutoksista pysyvän oleskeluluvan ja älyviisumin myöntämiseen houkutellakseen ulkomaisia ​​liike-elämän ammattilaisia, sijoittajia, johtajia ja yrittäjiä sijoittamaan maahan.

Hallituksen tiedottaja Anucha Burapachaisri ilmoitti eilen, 16. syyskuuta, että CESA harkitsee pysyvän oleskeluluvan myöntämistä ulkomaalaisille asuntojen ostamiseen ja niihin sijoittamiseen ilman omaisuuden kiinnittämistä, myyntiä tai siirtoa viiden vuoden ajan ostosta, mukaan lukien poikkeuksen myöntäminen oleskelevat Thaimaassa vähintään 3 vuotta ennen hakemuksen jättämistä.

CESA on myös laajentanut suuntaviivoja ja kohdeverkostoja älyviisumin myöntämiselle, joka kattaa ne, jotka haluavat kehittää start-up-yrityksiä tai luoda työpaikkoja muilla kuin tieteen ja teknologian aloilla. Se kattaa myös riippumattomat/freelance-liiketoiminnan asiantuntijat, joilla ei ole työsopimusta Thaimaassa.

KUVA: Prachachat

Älykäs viisumin haltijat saavat joissakin tapauksissa tehdä myös muita kuin viisumissa mainittuja töitä, kun taas viisumia hakevien korkea-arvoisten johtajien työkokemus ja koulutustausta olisivat myös rennommat, uuden säädöksen mukaan. ohjeita.

Tiedottaja sanoi, että ulkomaisia ​​yrittäjiä koskevia parannettuja muutoksia ollaan ottamassa käyttöön, jotta ne olisivat mahdollisesti sovellettavissa Covid-19:n pahentamaan kiristyvään liiketoimintatilanteeseen.

Hän kertoi lehdistölle: ”Smart Visa otettiin käyttöön ensimmäisen kerran vuonna 2018, mutta kun maassa alkoi Covid-19-pandemia, Thaimaan investointihallituksen (BOI) oli ehdotettava uusia puitteita ulkomaisten liikemiesten joustavien hankintaehtojen parantamiseksi. asunnot Thaimaassa."

"Ohjeista keskustellaan vielä kerran BOI:n ja sisäministeriön kanssa mahdollisten olosuhteiden tarkistamiseksi ja parantamiseksi."

On tärkeää muistaa, että nämä ovat periaatteessa hyväksyttyjä, mutta niitä ei ole viimeistelty, Pattaya News huomauttaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.