Pattaya Dog -näyttely tulossa Central Festivalilla 17.-21

Pattaya-

Central Festival järjestää Pattayan koiranäyttelyn kaikille Pattayan koiran ystäville 17. syyskuuta - 21. syyskuuta tässä kuussa.

Näyttelyssä on koirakahvila, koiran lahjakkuusshow, Dog Idol show, koiratori, jossa on paljon esineitä lemmikkillesi, erityinen koiravalokuvastudio ja mahdollisuus saada koiran henkilökortti. Mukana on tietysti myös monia muita koiria, ja lemmikkiäsi kannustetaan tuomaan ja olemaan vuorovaikutuksessa muiden eläinten kanssa.

Jotkut kuvat, Central Festivalin luvalla, näyttävät tapahtuman nähtävyydet alla. Tapahtuma järjestetään ensisijaisesti Central Festivalin edessä lähellä Beach Roadia, Mcdonalds-ravintolan vieressä. Tapahtuman tarkat ajat löydät Central Festivalista, jonka pohjakerroksessa on infopiste.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/