Kuljettaja menehtyi moottoripyöränsä törmättyä lava-autoon Chonburissa

Chonburi-

Kuusikymmentävuotias kuljettaja on julistettu kuolleeksi, kun hänen moottoripyöränsä törmäsi lava-autoon eilen Chonburissa.

Nong Yain poliisin kapteeni Sutthiphon Klinudom sai ilmoituksen tapauksesta eilen kello 6 tiellä 30 Nong Yaissa.

Poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen herra Niphon Nokbinin, 60, joka oli tajuttomana tiellä.

Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan sairaanhoitoa varten, mutta hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi.

Hänen vaurioitunut moottoripyöränsä löydettiin läheltä vaurioituneen lava-auton edestä.

Lava-auton kuljettaja, Tanaboon Primphon, 21, kertoi poliisille, että hän oli matkalla takaisin kotiin Chanthaburiin Nakhon Si Thammaratista.

Hän väitti, että herra Niphonin kuljettama moottoripyörä leikkasi suoraan hänen lava-autonsa eteen. Hän yritti välttää törmäystä, mutta epäonnistui.

Paikalla kerättyjen todisteiden perusteella herra Niphonia kuitenkin syytetään holtittomasta ajamisesta, joka aiheutti kuoleman.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.