Kansallispuistojen ministeriö teki ratsian Pattayan Monsters Aquariumiin, jolla väitetään olevan asianmukaista eläintarhalupaa, suljettu toistaiseksi

Pattaya-

Kansallispuistojen ministeriö vastasi vihjeeseen eilen Pattayalla sijaitsevaan Monsters Aquariumiin, joita syytetään eläintarhan pitämisestä ilman asianmukaista lupaa.

Ryöstö suoritettiin noin klo 2 eilen Pattayalla Monsters Aquariumissa, joka sijaitsee rautatien varrella Moo 00 Nong Plalain alueella.

Ratsia johti kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun ministeriö sekä alueen XNUMX poliisi.

Yrityksellä havaittiin olevan suuri määrä harvinaisia, eksoottisia, suojeltuja ja ainutlaatuisia eläimiä ja kaloja. Omistaja, 45-vuotias Chonkhai Anumas, pystyi esittämään luvan eläinten omistamiseen, mutta hänellä ei ollut lupaa eläintarhan pitämiseen.

Hänet pidätettiin ja häntä syytetään eläintarhan pitämisestä ilman lupaa, josta seuraa enintään 300,000 3 bahtia, enintään XNUMX vuoden vankeusrangaistus tai molemmat.

Thiradej Palasuwan, kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun osaston johtaja, sanoi, että puistojen osasto oli saanut valituksen siitä, että Monster Aquariumissa oli paljon eksoottisia villieläimiä ja väittää, että joistakin ei pidetty kunnolla huolta. Välitöntä näyttöä väitteelle ei löytynyt, mutta eläintarhaluvan puuttuminen aiheutti nähtävyyden sulkemisen, kunnes/jos lupatilanne on korjattu.

Kuvat: 77kaoded,

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/