Thaimaan matkailutulot romahtavat vielä 3-4 vuodeksi, Krungthai Bank sanoo

KUVA: Thairath

Kansallinen -

Krungthai COMPASS Research Center sanoi eilen, 10. syyskuuta, että Thaimaan matkailutulojen elpyminen kestää vähintään 3-4 vuotta, sillä ensi vuonna tulot jäävät edelleen 59 prosenttia pienemmät kuin Covid-19:ää edeltävänä aikana heidän ennustemalliensa perusteella. .

Tutkimuskeskuksen mukaan kansallinen matkailutulo supistuu tänä vuonna 70 prosenttia vain 9.1 miljardiin bahtiin Covid-3.02:ää edeltävän kauden 19 biljoonasta bahtista. Sen arvioidaan elpyvän hieman 1.24 biljoonaan bahtiin ensi vuonna, mikä viittaa siihen, että vaikka rokote voidaan löytää vuoden 2021 alkuun mennessä, se tuotetaan ja levitetään maailmanlaajuisesti todennäköisesti vuoden loppuun mennessä.

Thaimaa voi hyväksyä vain hyvin rajoitetun määrän ulkomaisia ​​turisteja New Normal -tyylisellä matkailulla vuonna 2021. Siksi suurin osa matkailutuloista, joiden arvioidaan olevan yli 64 prosenttia, tulee kotimaisista matkailijoista, jotka haluavat matkustaa lähellä asuinpaikkansa tutkimuksen mukaan.

Tohtori Phacharapot Nantharamas, Krung Thai Bankin Krungthai COMPASS -tutkimuskeskuksen johtaja, kertoi lehdistölle, että jos maa avataan virallisesti uudelleen vuonna 2021, ulkomaisten matkailijoiden määrä on edelleen hyvin rajallinen, eikä niistä välttämättä tule suuria tuloja. matkailualalla, kuten Covid-19-epidemian puhkeaminen.

Ylijohtaja sanoi: "Ulkomaalaisten matkailijoiden määrän arvioidaan olevan noin 7.6 miljoonaa ja matkailutulot elpyvät hieman 1.24 biljoonaan bahtiin, mikä on 59 prosenttia vähemmän kuin Covidia edeltävä aika."

”Matkailualan on toistaiseksi turvauduttava ensisijaisesti kotimaisiin matkailijoihin ja keksittävä New Normal -matkailutyyli. Tällä hetkellä thaimaalaisten turistien kotimaiset tulot ovat nousseet 70 prosenttiin vain 36 prosentista COVIDia edeltävänä aikana, mikä johtuu osittain thaimaalaisista, jotka matkustavat ulkomaille yleensä yli 12 miljoonalla matkalla.

"He voivat sen sijaan matkustaa maan sisällä ja tehdä jopa noin 14 miljoonaa matkaa vuodessa, koska kotimaanmatkat vievät vähemmän päiviä ja mahdollistavat matkustamisen useammin."

Tohtori Kittipong Ruentip, Krungthai COMPASS Research Centerin analyytikko, totesi lisäksi, että sekä turistit että yrittäjät ovat sopeutuneet New Normal -matkailun tilaan, mikä näkyy hotellien korkeampana käyttöasteena Covid-19-pandemian aikana.

Kittipong kertoi Associated Pressille: "Thaimatkailijat ovat muuttaneet matkailukäyttäytymistään New Normal -kauden aikana. Heinäkuussa tehtyjen huonevarausten käyttöaste on noussut 50 prosenttiin koko maassa, erityisesti Bangkokissa ja lähiprovinsseissa, kuten Phetchaburissa, Kanchanaburissa ja Chonburissa. Ja he todennäköisimmin vierailevat luonnonnähtävyyksissä, joissa ei yleensä ole tungosta."

"Mutta joidenkin matkailualan yritysten, jotka voivat sopeutua kotimaan matkailijoiden New Normal -matkailuun, on edelleen vaikea saada yhtä paljon tuloja kuin Covid-19:ää edeltävällä kaudella, koska ulkomaalaiset matkailijat ovat edelleen heidän pääkohteitaan."

"Ensi vuonna Thaimaassa voi olla vain 9 satatuhatta ulkomaalaista turistia tai jopa 14.9 miljoonaa, riippuen hallituksen suhtautumisesta ulkomaisten matkailijoiden vastaanottamiseen ja kuinka maltillisia he ovat." Hän päätteli.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.