Thaimaan matkailuviranomainen edistää Intian golfmatkoja, kun Covid-19-pandemia alkaa laantua, tarjoa Thaimaan golfpassia

Reikä 2, par-4. 21. joulukuuta 2010. Thai Country Club, Bangkok, Thaimaa. Pakollinen luotto: Richard Castka/Sportpix International

Intia-

Thaimaan matkailuviranomainen, New Delhin haara, ilmoitti aiemmin tässä kuussa, että he aikovat mainostaa golfmatkoja Intian kansalaisille heti, kun Covid-19-pandemia on alkanut laantua, toivoen houkuttelevansa maahan välittömästi lisää intialaisia ​​turisteja.

Lisäksi he mainostavat erityistä "Intian Golf Passport" -ohjelmaa, joka tarjoaa erityisetuja, alennuksia ja ominaisuuksia Intian kansalaisille, jotka suunnittelevat matkustavansa Thaimaahan ensisijaisesti golfin pelaamiseen.

TAT:n New Delhin toimiston johtaja Vachirachai Sirisumpan sanoi, että hänen toimistonsa äskettäin tekemä tutkimus, johon osallistui yli tuhat osallistujaa ja yhteistyössä intialaisen golfinhallintayhtiön Sports and Leisure Worldwiden (SLW), osoitti äärimmäistä kiinnostusta ja tukea. Intian kansalaiset golfaamassa Thaimaassa.

Jotkut kyselyn ominaisuuksista olivat:

97 % kyselyyn osallistuneista Intian kansalaisista piti Thaimaan yhdeksi parhaista golfinkohteista.

Lähes 88 % vastaajista aikoi matkustaa ulkomaille pelaamaan golfia COVID-19:n jälkeen. 92 % intialaisista golfaajista totesi turvallisuuden ensisijaiseksi huolenaiheeksi lähtevissä matkoissa.

Suurin osa vastaajista oli miehiä (98 %) ja loput 2 % naisia. Heistä 93 % oli golfseuran jäseniä ja loput ei-jäseniä. Heidän golfhaitansa olivat 0-9 (12 %), 10-18 (60 %) ja 19-26 (28 %).

Vachirachai totesi, että tämän seurauksena Thaimaan matkailuviranomainen teki intialaisille matkustajille erityisen "Thai Golf Passport" -kanta-asiakasohjelman, joka olisi kanta-asiakaskorttipohjainen ohjelma, joka kannustaa toistuviin vierailuihin ja golfin pelaamiseen. Kortti antaisi etuja, kuten alennuksia ja mahdollisuuden lunastaa golfista ansaittuja pisteitä yli kahdensadan suuren tuotemerkin tuotteisiin.

Thaimaan golfpassista kiinnostuneet Intian kansalaiset voivat käyttää alla olevia yhteystietoja saadakseen lisätietoja:

Lisätietoja "Thai Golf Passportista" saat ottamalla yhteyttä:
TAT:n New Delhin toimisto
A12/4 Vasant Vihar, pohjakerros, New Delhi – 110057
Puh: 91 11 46741111, 41663567-9 Faksi: 91 11 41663570,
Sähköposti: tatdel@tat.or.th
Verkkosivu:  www.tourismthailand.inwww.thailandfirstvisit.comwww.myweddinginthailand.com

Voit lukea lisää ohjelmasta myös täältä:

Thaimaa on yksi parhaista golfkohteista intialaisille golfaajille

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/