Sotilas löydettiin hirtettynä talosta Si Rachasta, kolmas itsemurha Chonburista tällä viikolla

Si Racha-

Toimittajan huomautus: Pattaya News ei aina kata itsemurhatarinoita, mutta tänään on Maailman itsemurhien ehkäisypäivä ja itsemurhien määrä alueella näyttää nousevan raportointitiimimme toimitukselle antamien raporttien perusteella. Kirjoitamme tätä tarinaa tänään, koska haluamme kiinnittää huomion nousevaan itsemurhiin, joista monet ovat vaikuttaneet Thaimaan taloustilanteesta ja Covid-19-kriisistä, ja rohkaista apua tarvitsevia ottamaan yhteyttä ja saamaan apua. . Yksityiskohdat sen tekemisestä ovat tämän artikkelin lopussa. 

Sotilas löydettiin hirtettynä talosta Si Rachasta, koska hän oli kuulemma masentunut, koska hänen tyttöystävänsä ei voinut palata kotiin poikansa syntymäpäivänä. Tämä oli kolmas itsemurha Chonburin alueella tällä viikolla, tänään on maailman itsemurhien ehkäisypäivä.

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen tapahtuneesta eilen kello 4 eräässä talossa Surasakin seutukunnassa.

Poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen thaimaalaisen miehen ruumiin, joka myöhemmin tunnistettiin Anucha Setkitiksi, 24, joka on Thaimaan kuninkaallisen laivaston sotilas.

Hänen ruumiistaan ​​ja huoneesta ei löytynyt taistelun merkkejä. Poliisi uskoi, että hän kuoli vähintään viisi tuntia ennen ruumiin löytämistä. Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan.

Pataraphong Nuandip, 39, joka oli herra Anuchan pomo, kertoi poliisille, että Anucha palasi kotiin kaksi viikkoa sitten. Mr. Anucha oli myös tatuoija.

Naapuri kuuli, että herra Anucha riiteli Bangkokissa työskentelevän tyttöystävänsä kanssa puhelimessa.

Herra Anucha halusi tyttöystävänsä palaavan kotiin poikansa syntymäpäivänä. Hän ei voinut palata takaisin, koska hänen oli tehtävä töitä. Hän sanoi hänelle, että hän tulee takaisin myöhemmin, mutta oli liian myöhäistä.

Pattaya News rohkaisee lukijoita, jotka tuntevat olonsa masentuneeksi tai tarvitsevat apua, hakemaan apua. Tuemme ja tuemme henkilökohtaisesti Thaimaan samarialaisia, jotka löytyvät alta ja ovat käytettävissä puhumaan joka päivä.

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tänään vietetään maailman itsemurhien ehkäisypäivää joka vuosi syyskuun kymmenentenä päivänä. Lue lisää aiemmasta tarinastamme TÄÄLTÄ.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.33 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.