Kansanterveysministeriö ryhtyy oikeustoimiin Phetchaburin sairaalassa taistelevia kuumapäisiä teini-ikäisiä vastaan

Phetchaburi –

Kansanterveysministeriö ryhtyy oikeustoimiin kahta kuumapäisten nuorten ryhmää vastaan, jotka jäivät kiinni aggressiivisesta tappelemisesta King Mongkut Memorial Hospitalin ensiapuhuoneessa keskiviikkona 8. syyskuuta.

Tapahtuman jälkeen ryhmien kerrottiin riidelleen läheisessä thaimaalaisessa grilliravintolassa, mikä johti vakavaan asetaisteluun.

Yksi kustakin ryhmän jäsenistä, 20-vuotias teini ja 17-vuotias, joutuivat valitettavasti samaan sairaalaan puukotuksen jälkeen ja viillottuna useisiin kohtiin heidän ruumiillaan. Yleensä potilaat lähetetään eri sairaaloihin tällaisten tapausten aikana, mutta tällä kertaa näin ei ollut.

Sairaalan CCTV-materiaalilla näkyy, että yhden loukkaantuneen pojan yli kymmenen ystävää ja sukulaista odotti ensiapuhuoneen edessä, kun kilpaileva jengi oli ryntänyt rakennuksen sisälle ja alkanut aiheuttaa uutta kaaosta noin kello 12.

Phetchaburin poliisiaseman poliisit saapuivat paikalle sairaalan henkilökunnan ilmoituksen jälkeen tappelusta. Molempia ryhmiä pyydettiin poistumaan päivystyshuoneesta ja odottamaan aulassa, kunnes henkilökuntaa käskettiin lukitsemaan automaattiovi potilaan turvallisuuden vuoksi.

Viranomaiset keräävät parhaillaan tietoja ja todisteita sekä tutkivat tappelun syytä. Samaan aikaan molempia loukkaantuneita teini-ikäisiä hoidettiin erikseen eri huoneissa vastakkainasettelun estämiseksi.

Yksi heistä, jota puukotettiin vasempaan rintakehään ja vaurioitui keuhkoihinsa, on tiettävästi vakavassa tilassa ja lääkintähenkilöstön tiiviissä valvonnassa.

Tohtori Amporn Benjapolpitak, kansanterveysministeriön ylitarkastaja, piiri 5, ihaili nopeamielistä sairaalahenkilökuntaa ja poliiseja, jotka olivat käsitelleet tilanteen nopeasti ja rohkeasti ja ettei kenenkään potilaiden ja vieraiden kerrottu loukkaantuneen.

Ylitarkastaja kertoi toimittajille: "Päivystyksen päivystyspäällikkö, joka oli tällä hetkellä päivystävä, onnistui nopeasti pitämään loukkaantuneet ja muut potilaat turvassa. Mikä tärkeintä, kaikki potilaat, myös loukkaantuneet teini-ikäiset, voisivat silti saada hyvää hoitoa tällaisessa kaoottisessa tilanteessa.

"Poliisi suorittaa parhaillaan tutkintaa ja kerää todisteita. Samaan aikaan kansanterveysministeriö oli kehottanut sairaalaa tekemään ilmoituksen ja ryhtymään oikeustoimiin tappeluita vastaan ​​antaakseen heille arvokkaita opetuksia.

Pattaya News huomauttaa, että tämä ei ole ensimmäinen esimerkki sairaalatappeista viime kuukausina. Vain kuukausi sitten toisessa sairaalassa tappelu epäiltyjen kanssa hallitsi uutisia. Voit lukea siitä alta.

https://thepattayanews.com/2020/08/04/multiple-suspects-arrested-in-si-racha-after-brawling-into-local-hospital/

Kuva: 77Kaoded

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.