Thaimaan monsuunikauden äkilliset tulvat aiheuttivat kuolonuhreja ja vaurioittivat yli 23,000 XNUMX kotitaloutta valtakunnallisesti, viranomaiset kiirehtivät apua tuhansille uhreille

Kansallinen -

XNUMX maakuntaa on raportoitu vaurioituneen äkillisissä tulvissa monsuunikauden aikana viime viikkojen aikana, mikä on aiheuttanut kuolemantapauksia ja vaurioittaneet kotitalouksia valtakunnallisesti.

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö paljasti tänään, 10. syyskuuta, että yli 23,000 20 perhekotia tuhoutui erityisesti Pohjois- ja Koillis-Thaimaassa jatkuvissa äkillisissä tulvissa, trooppisissa myrskyissä ja maanvyörymissä elokuun XNUMX. päivän jälkeen.

Ainakin neljä ihmistä Ylä-Thaimaasta kuoli, kun tulvavesi pyyhkäisi heidät pois rankkasateen aikana.

Tulvavedet ovat iskeneet useille alueille eri puolilla maata, erityisesti Chiang Rai, Chiang Mai, Mae Hong Son, Nan, Phayao, Lampang, Phrae, Lamphun, Uttaradit, Phitsanulok, Sukhothai, Phichit, Tak, Nakhon Phanom, Sakon Nakhon, Kalasin, Khon Kaen, Nakhon Ratchasima, Amnat Charoen, Prachinburi, Sarakaew, Singburi ja Phuket.

Katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston pääjohtaja Chayaphon Thitisak kertoi toimittajille, että osasto on järjestänyt vesipumput veden tyhjentämiseksi tulva-alueilla ja lähettänyt vapaaehtoisia ja ajoneuvoja evakuoimaan siirtymään joutuneita kyläläisiä säädetylle alueelle.

Pääjohtaja sanoi: "Viramiehet ja vapaaehtoiset kiirehtivät lääketieteellistä apua tuhansille tulvavesien vuoksi siirtymään joutuneille ihmisille. Uhreille jaetaan myös ruokaa ja muita tarvikkeita.

"Katastrofin ehkäisy- ja lieventämisministeriön viranomaiset vierailivat myös tulva-alueilla XNUMX maakunnassa arvioidakseen siviilien talojen, laitosten, maatalousalueiden ja kuljetusreittien aiheuttamien vahinkojen kokonaiskustannuksia ennen kuin pyysivät kiireellistä apua valtiovarainministeriöltä."

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.