Rakennuskuoppa täynnä maaperää Pattayan moottoripyöräonnettomuuden jälkeen – VIDEO

Pattaya-

Rakennuskuoppa on täytetty maalla sen jälkeen, kun kuljettaja selvisi äskettäisestä onnettomuudesta hyppäämällä moottoripyörällään juuri ennen kuin se putosi rakennuskuoppaan tällä viikolla Pattayalla.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme TÄÄLTÄ.

Alue on Soi Sukhumvit 31:n (Soi Boonnak) sisäänkäynnin kohdalla, jonne asennetaan parhaillaan vesiputkia.

Pattayan kaupungin viranomaisten mukaan kuoppa kaivettiin kaksi kuukautta sitten. Kaivon ympärille on asetettu esteitä pienillä valoilla varoittamaan tienkäyttäjiä.

Äskettäisen onnettomuuden ja negatiivisen mediahuomion jälkeen urakoitsija on kuitenkin täyttänyt kaivon maalla ja lisännyt valoja ja signaaleja. Rakennustyöt eivät ole urakoitsijan mukaan vielä valmistuneet, mutta toistaiseksi kaivon täyttö tehtiin turvallisuussyistä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.