Kambodžalainen perhe loukkaantui vakavasti, kun villinorsu riehui Rayongissa

Rayong –

Kolmihenkinen kambodžalainen perhe, mukaan lukien isä Wanna, äiti Tyland ja kuukauden ikäinen poika nimeltä Titi, kiidätettiin läheiseen sairaalaan, kun he kohtasivat elefantin hyökkäyksen kumipuuviljelmässä Rayongissa viime yönä, 6. syyskuuta.

Heidän työtoverinsa, jonka nimi oli vain Sam, kertoi Nam Penin poliisiaseman virkamiehille, että ahdistunut norsu ohitti heidän istutusleirintäalueensa, jossa he lepäsivät. Se joutui yhtäkkiä paniikkiin kuultuaan vauvan itkevän ja alkoi tallata aggressiivisesti työmaalla, jolloin työntekijät pakenivat paniikkiin.

Valitettavasti perhe ei ehtinyt perille ajoissa, sillä eläin oli suunnannut suoraan heidän telttaansa kohti ja tuhonnut paikan vihaisesti. Työntekijät soittivat välittömästi poliisille ja pelastustyöntekijät ajoivat paikalta lähteneen norsun perään metsään.

Wanna, 35, loukkaantui kovista vatsakipuista ja rintakipuista, kun taas hänen vaimonsa Tylandin käsivarressa ja jalassa luut olivat epämuodostuneita. Pojan nähtiin kärsivän mahdollisesti kurkkuhaavoista.

Kanjaras Eidthongsai, Khao Chamaon piirin seriffi ja Khao Chamaon sairaalan lääkäri kertoi toimittajille, että perhettä hoidetaan Khao Chamaon sairaalan virkailijoiden tiiviissä valvonnassa. Sillä välin piiriviranomaiset antavat täyden avun leirintäalueen siirtämisessä ja lisää virallista valvontaa estääkseen haitalliset kohtaamiset villieläinten kanssa tulevaisuudessa.

Sheriffi sanoi: "Meillä on päivä- ja yöaikaan joukko partioviranomaisia ​​suojelemaan asukkaita luonnonvaraisilta norsuilta, mutta oletimme, että tämä leirintäalue oli valitettavasti perustettu norsupolulle, mikä aiheutti tragedian työntekijöiden keskuudessa."

"Heille on jo suositeltu leirintäalueen siirtämistä kauemmaksi tapahtumapaikalta, jotta tilanne ei toistu. Viranomainen tarjoaa myös tarvikkeita ja muita tarvittavia materiaaleja työntekijöille liikkumisen helpottamiseksi."

Kuva: Daily News

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.