Pattaya järjestää Thailand Celebrities Model 2020 -muotinäytöksen kotimaan matkailun edistämiseksi

Pattaya-

Pattaya järjesti tänä viikonloppuna "Thailand Celebrities Model Show" -tapahtuman, jonka tarkoituksena oli käyttää muotia kotimaan matkailun edistämiseen.

Tapahtuma pidettiin eilen Central Marina Pattayassa, ja sitä johti kauppaministeriön neuvonantaja Sutee Jiraworasetsakun, Pattaya Business and Tourism Associationin presidentti Eakkasai Ngampichet ja Super Star Young Model on Tourin toimitusjohtaja Tamanan. ‘Kae’ Pumkan.

Thailand Celebrities Model 2020 -tapahtuman tavoitteena on vauhdittaa Pattayan taloutta kannustamalla kotimaan matkailua muodin ympärille.

Lisäksi tarkoituksena oli auttaa Thaimaata saamaan huomiota muodin ja muotimatkailun maailmannäyttämöllä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.