Lähes 20,000 XNUMX kotimaanmatkailijaa on saapunut Koh Larniin pitkänä viikonloppuna

Koh Larn -Lähes 20,000 4 turistia on saapunut Koh Larniin, Chonburiin viettämään lomaansa 4 päivän pituisen viikonlopun aikana 7.–XNUMX. syyskuuta, kun Songkran-lomien korvaavat päivät on virallisesti hyväksytty.

Monet kotimaiset turistit, enimmäkseen Bangkokista, nähtiin kerääntyvän lautalle kohdesaarelle Pattayan Bali Hain laiturille noin klo 1 tänään, 30. syyskuuta.

Pattayan viranomaiset ovat perustaneet tiskin suorittaakseen tiukan seulonnan saarella vieraileville turisteille. Kaikkien matkailijoiden tulee mitata ruumiinlämpönsä, pestä kätensä alkoholilla ennen lautalle tuloa ja käyttää maskeja Covid-19:n mahdollisen leviämisen estämiseksi.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.