Thai Airways avaa 18 kansainvälistä lentokohdetta Eurooppaan ja Aasiaan matkustajille, joilla on erityisiä matkustustarpeita

Kansallinen -

Thai Airways on järjestänyt kahdeksantoista suoraa lentoa Bangkokista seitsemään kansainväliseen kohteeseen rajoitettuille matkustajille, lentoyhtiön kaupallisen toiminnan varatoimitusjohtaja Wiwat Piyawiroj ilmoitti tällä viikolla.

Lennot viiteen Euroopan kaupunkiin, mukaan lukien Müncheniin, Frankfurtiin, Lontooseen, Pariisiin, Kööpenhaminaan ja kahteen Aasian kaupunkiin Taipeiin ja Hongkongiin, liikennöivät toisinaan matkustajille, joiden asuinpaikka on Euroopassa, Taiwanissa ja Hongkongissa ja jotka haluavat palata kotiin perheiden ja/tai yrittäjille tai opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa opintojaan.

Kaikki liput myydään yksisuuntaisina, alkaen 5,455 36,090 - 25,215 98,290 bahtia turistiluokassa ja XNUMX XNUMX - XNUMX XNUMX bahtia korkeampiin luokkiin. Kaikilla reiteillä on rajoitetut lennot ja rajoitetut paikat syyskuusta lokakuuhun.

Kiinnostuneet matkustajat ovat velvollisia noudattamaan matkustusrajoituksia ja laatimaan henkilö- ja lisäasiakirjoja kohdemaiden vaatimusten mukaisesti rajoitetun ajan ennen lentoyhtiön lentovarauksiin pääsyä. Kysymyksiä voi osoittaa lentoyhtiölle.

Lentoja tarjotaan myös thaimaalaisille, jotka ovat juuttuneet tiettyihin maihin ja haluavat palata kuningaskuntaan. Heidän on ilmoitettava Thaimaan suurlähetystölle niissä maissa, joissa he tällä hetkellä asuvat, ennen kuin he varaavat paluulennon.

Thai Airwayn upseeri kertoi The Pattaya Newsille puhelimitse, että virallinen ilmoittautuminen suurlähetystöön ei ole pakollista matkustajille, jotka haluavat matkustaa erityisillä lennoilla, mutta heidän on hyvä tutustua kohdemaan säännöksiin ja vaatimuksiin tarkasti etukäteen.

Tämä ei siis edelleenkään ole kaupallinen lento, vaan vaatii vain vähemmän lentovarauksia ja asianmukaista menettelyä ihmisiltä, ​​joilla on tärkeä tarkoitus matkustaa.

Kuva: Thai Airways

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.