Kanchanaburin rajakoulu suljettiin kolmeksi päiväksi, koska pelättiin Covid-3:n leviämisestä Myanmarista, testit tähän mennessä negatiiviset

Kanchanaburi -

Ban Kui -koulu Kanchanaburin Thong Pha Phumin alueella on tilapäisesti suljettu kolmeksi päiväksi sen jälkeen, kun kolme oppilasta joutui läheiseen kosketukseen Myanmarista tulleiden laittomien rajanylittäjien kanssa, jotka olivat sairaita.

Kanchanaburin kuvernööri Jirakiat Phumsawat oli lähettänyt eilen 1. syyskuuta ryhmän vapaaehtoisia suorittamaan koululle suursiivousta viruksen leviämisen estämiseksi.

Jirakiat ilmoitti verkossa koskien yleistä huolta Covid-19:n leviämisestä alueella, ettei Covid-19-tartunnan saaneita tapauksia ole vielä löydetty ja koulujen sulkeminen oli vain varotoimenpiteenä tilannetta vastaan.

Hän totesi: Viranomaiset olivat vieneet osavaltion karanteeniin 3 tapausta, joissa kerrottiin olevan kuumetta, mukaan lukien 20-vuotias mies, 17-vuotias mies ja 1-vuotias lapsi. Covid-19-tutkimus. He olivat raja-asukkaita, jotka olivat olleet Myanmarin naapurialueilla yli 2 viikkoa eivätkä olleet matkustaneet mihinkään paikkaan, jossa oli lähellä tartuntariskiä."

”Tutkimuksen viimeisin tulos osoitti, että kukaan näistä Covid-19-riskistä kärsivistä ei ollut saanut tartuntaa. Haluamme tiedottaa yleisölle, etteivät he ole liian huolissaan tilanteesta."

Covid-19:n toisen leviämisaallon jälkeen, nimittäin Rakhinen osavaltiossa Myanmarissa, taudintorjuntatoimenpiteitä on tehostettu Thaimaan ja Myanmarin rajalla koko maassa valvoakseen naapurimaiden laittomia ylittäjiä, jotka voisivat mahdollisesti ylittää rajan vesiväyliä ja muita luonnollisia kanavia pitkin.

Kuva: Daily News

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.