Kaksi afrikkalaista miestä ja yksi thaimaalainen nainen pidätettiin kumihansikashuijauksesta verkossa

Bangkok -

Kamerunilainen epäilty Ferdinand Ayuk Agbor, 34, sekä Norsunluurannikon kansalainen Souhadou Traore, 35, ja thaimaalainen Thanwaros Worasarn, 24, pidätettiin väitetysti harjoittaneen väärennettyä yritystä lääketieteellisten käsineiden myymiseksi ulkomaille.

kuluttajansuojapoliisiosaston tarkastaja (CPPD) sai valituksen Saksan kansalaiselta Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, joka väitti menettäneensä yli 57 miljoonaa bahtia verkkosivustolle www.grandig.com, jonka väitetään valmistavan lateksi-, nitriili- ja vinyylikäsineitä maailmanlaajuisesti myytäväksi.

Kantelija oli siirtänyt rahasumman yrityksen nimen alla olevalle tilille, mutta käsineitä ei toimitettu eikä yritystä tavoitettu ja kaikki heidän yhteyskanavansa katkesivat.

Lisäksi CPPD:n tutkimuksessa todettiin, että Mepony Toureksi tunnistettu mies, joka oli myös Norsunluurannikolta, 28, joka oli Thanwarosin ystävä ja asui ulkomailla, oli järjestänyt tämän yrityksen Thaimaassa ja pankkitilin avaamisen.

Thanwaros väittää nostaneen rahat ja jakavan ne kahdelle ystävälleen. Agborin väitetään saaneen 1.6 miljoonaa bahtia, Traoren noin 70,000 400,000 bahtia ja Thanwarosin noin 1 XNUMX bahtia, poliisi eversti Chetphan Kiticharoensakin, CPPD:n alaosaston XNUMX päällikön mukaan. Loput menivät ilmeisesti Meponyyn.

Pidätys tapahtui heidän asunnossaan Bangkokissa viime torstaina 24. elokuuta, mutta se esiteltiin lehdistölle tällä viikolla. Paikalta löytyi yrityksen nimellä rekisteröity pankkitili, suuri määrä käteistä ja muita arvoesineitä.

Kolmea epäiltyä syytettiin alun perin yhteistoiminnasta julkisessa petoksessa, väärien tietojen laittamisesta tietokonejärjestelmään ja rahanpesusta, kun taas CPPD jättää parhaillaan Interpolin pyyntöä pidättää neljäs epäilty, jonka tarkka sijainti ei ole tiedossa, mutta ei ole tällä hetkellä Thaimaassa.

Kuva: Naewna

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.