Pattaya Music Festival 2020 on alustavasti asetettu joulukuulle

Pattaya-

Siirretty musiikkifestivaali, joka alun perin sijoittui tämän vuoden maaliskuulle, mutta viivästyi Covid-19:n vuoksi, järjestetään alustavasti tämän vuoden 11. ja 12. joulukuuta, Pattayan kaupungintalo sanoi tällä viikolla.

Musiikkifestivaali, jossa on neljä lavaa ja kymmeniä kuuluisia thaimaalaisia ​​artisteja, on suunniteltu lisäämään kotimaan Thaimaan matkailua Pattayalle.

Apulaiskaupunginjohtaja Ronnakit Ekkasing johtaa tapahtuman suunnittelua ja totesi tämän viikon kokouksessa, että tapahtuma on tänä vuonna radikaalisti erilainen kuin aikaisempina vuosina. Festivaali tuo yleensä kymmeniä tuhansia nuoria thaimaalaisia ​​Pattayalle.

Ronnakit kertoi, että kaupunki etsii festivaaliideoita muista tapahtumia järjestäneistä paikoista ja kallistuu kohti isoja ryhmiä erottavia koppeja, kuten alla näkyy. Myös naamarit ja Thai Chana -alusta vaaditaan. Saatavilla on myös käsidesiä.

Kaupunki suunnittelee myös ilotulitusfestivaalia, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole päätetty.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/