Lisää rankkasadetta todennäköisesti koettelemuksessa Pohjois-Thaimaassa

BANGKOK – Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on ilmoittanut, että Thaimaan yläosassa voi odottaa paikoin rankkasadetta tästä päivästä syyskuun 4. päivään.

Kohtalainen lounaismonsuuni vallitsee tällä hetkellä Andamaanienmerellä ja osissa Thaimaata, kun taas monsuuniloukun alla on pohjois- ja koillisalueilla, mikä saa Thaimaan yläosaan lisää sadetta ja tuo voimakkaita sateita joillekin alueille.

Koillisalueen asukkaiden tulee olla varovaisia ​​äkillisten tulvien suhteen, sanoo TMD.

Samaan aikaan luokan 4 "Maysak"-myrskyn Tyynellämerellä Filippiinien itäpuolella odotetaan siirtyvän Korean niemimaalle ja Japaniin ja saattaa nousta kategorian 5 myrskyksi tai jopa taifuuniksi. Se ei kuitenkaan vaikuta Thaimaahan.

Mitä tulee Thaimaan pohjoisosan tulviin, vesimassa on jo virtaamassa Sukhothaista Phitsanulokiin. Seuraava provinssi matkalla on Phichit.

Phichit-kuvernööri on jo neuvonut alueita, joiden läpi Jom-joki kulkee, seuratakseen tarkasti vedenkorkeutta. alueen ihmisiä kehotetaan siirtämään omaisuutta korkeammalle alueelle.

Lähde: Thai National News Bureau, TMD

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/