“Nauti lentämisestä I-Saniin – lennä rakkaudesta, ruokaa huvin vuoksi†Vietjetin kanssa Siam Squarella

Seuraava on Thai Vietjetin kirjoittama ja julkaisema lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ja mielipiteensä ovat heidän omiaan.

(Bangkok, 26 Elokuussa 2020) â € “

Thai Vietjet järjestää tapahtuman “Nauti lentämisestä I-Saniin – lennä rakkaudesta, ruokaa huvin vuoksi†29. elokuuta 2020 (11.00-19.00) Siam Square Onella, Bangkokissa, kutsuen sinut mukaan moniin vilkkaisiin aktiviteetteihin, mukaan lukien ilmaiset I-san-ruokapakkaussetit Thai Vietjetin Food Truckilta, hauskoja pelejä ilmaisten lahjojen voittamiseksi, Flash Mob Tanssi, nautinnollinen hetki Khun Lala Ponglangin kanssa, I-san Special Menu Cooking Show ja minikonsertti Khun “Tao” Sattaphong Phiangphorin kanssa sekä Lucky Draw voittaaksesi lentoliput. Tapahtumassa osallistujat voivat tutustua Thai Vietjetin kolmeen uuteen reittiin koilliseen Suvarnabhumista Ubon Ratchathaniin, Khon Kaeniin ja Udon Thaniin ja rekisteröityä Thai Vietjetin jäseniksi SkyFUNNERina saadakseen 3 bahtin arvoisia alennuskuponkeja. Merkitse kalenteriisi, kutsu ystäväsi ja mene kokemaan se itse. Lisätietoja on osoitteessa www.facebook.com/vietjetthailand

Lisäksi Thai Vietjet liittyy myös TAT-tapahtumaan "Special Tiew Thai" 28.-30. elokuuta 2020 Siam Squarella (Lan Si Fah) tavoitteenaan edistää Thaimaan kotimaan matkailua monilla arvokkailla kampanjoilla matkan ystäville. Tapahtuman aikana lentoyhtiö tarjoaa erityistä lentolipputarjousta alkaen 490 THB:stä ja saat ilmaisen 15 kg:n kirjatun matkatavaran jokaisesta tapahtuman varauksesta.

Thai Vietjet on tunnettu vilkkaasta viihteestä, jännittävistä kampanjoista ja makeista yllätyksistä laivalla sekä laadukkaista palveluista ja erikoishinnoista. Sitoutumalla tarjoamaan lisää mahdollisuuksia edullisiin lentomatkoihin ja hauskan kokemuksen thaimaalaisille matkustajille, Thai Vietjet on lisännyt uusia reittejä ja kotimaan lentotiheyttä vastauksena lisääntyvään matkakysyntään. Lentoliikenteen harjoittaja on tiukasti desinfioinut lentokoneita päivittäin koko laivastossaan Thaimaan kansanterveysministeriön mukaisesti sekä puhdistanut ja desinfioinut yrityksensä tiloja vähentääkseen mahdollisia riskejä henkilökunnalle matkustajien hyvinvoinnin varmistamiseksi. Matkustajat voivat vierailla lentoyhtiön verkkosivuilla osoitteessa skyfun.vietjetair.com or www.facebook.com/vietjetthailand uutisia ja erikoistarjouksia varten.

###

Tietoja Vietjetistä:

Uuden aikakauden lentoyhtiö Vietjet ei ole vain mullistanut ilmailuteollisuutta Vietnamissa, vaan se on myös ollut uraauurtava lentoyhtiö koko alueella ja ympäri maailmaa. Keskittyen kustannusten hallintakykyyn, tehokkaaseen toimintaan ja suorituskykyyn, Vietjet tarjoaa lentomahdollisuuksia kustannussäästöillä ja joustavilla hinnoilla sekä monipuolisia palveluita asiakkaiden vaatimuksiin.

Vietjet on International Air Transport Associationin (IATA) täysivaltainen jäsen, jolla on IATA Operational Safety Audit (IOSA) -sertifikaatti. Vietnamin suurimpana yksityisenä lentoyhtiönä lentoyhtiö on myöntänyt maailman ainoalta turvallisuus- ja tuoteluokitussivustolta airlineratings.com korkeimman turvallisuusluokituksen 7 tähdellä vuosina 2018 ja 2019, ja se on listattu maailman 50 parhaan lentoyhtiön joukkoon. Airfinance Journalin terveestä rahoituksesta ja toiminnasta vuosina 2018 ja 2019. Lentoyhtiö on myös valinnut parhaaksi halpalentoyhtiöksi tunnetuilta organisaatioilta, kuten Skytrax, CAPA, Airline Ratings ja monet muut.

Thai Vietjet tekee yhteistyötä Vietjetin kanssa laajentaakseen lentoverkostoaan ja tarjotakseen maailman matkustajille enemmän mahdollisuuksia tutustua Thaimaahan ja moniin muihin maihin. Tällä hetkellä lentoyhtiö liikennöi 13 kotimaan reittiä Bangkokista Chiang Maihin, Chiang Raihin, Phuketiin, Krabiin, Udon Thaniin, Hat Yaihin, Khon Kaeniin, Nakhon Si Thammaratiin, Ubon Ratchathaniin, Surat Thaniin sekä suoraa lentoa Chiang Raista Phuketiin, Udon Thaniin. , Hat Yai 8 -reitit, jotka yhdistävät Thaimaan ja Vietnamin, kuten Bangkokista Da Lat/Da Nangiin, ja muita kansainvälisiä reittejä Thaimaasta Manner-Kiinaan.

Lisätietoja osoitteessa www.vietjetair.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/