Pattayan rantasänkyjen ja sateenvarjojen myyjät maksavat pysäköintimaksuja rohkaistakseen rannalla kävijöitä – VIDEO

Pattaya-

Pattayan rantasänky, sateenvarjokauppiaat ja veneiden kuljettajat ovat maksaneet pysäköintimaksuja yrittääkseen rohkaista lisää rannalla kävijöitä. He ovat väittäneet, että Pattayan rannalla vierailee vähemmän turisteja, koska siellä ei ollut parkkipaikkoja ja lainvalvontaviranomaiset ovat liian tiukkoja toisin kuin Jomtien Beach.

Nikom Apidet, 63, veneenkuljettaja, joka laittoi kylttiä thai-kielellä, jossa luki "Rannan sängyn aurinkovarjoille pysäköintimahdollisuus", kertoi The Pattaya Newsille, että suurin osa nykyisistä turisteista on thaimaalaisia. Pattayan ranta ei kuitenkaan ole niin suosittu kuin ennen.

”Yksi syy on se, että pysäköintialueita ei ole tarpeeksi. Jos he pysäköivät väärälle alueelle, lainvalvontaviranomaiset ryhtyvät oikeustoimiin."

"Jomtienin rannalla, Bang Sanen rannalla ja muilla Sattahipin rannoilla on kuitenkin enemmän turisteja, joilla on vähemmän rajoituksia ja sääntöjä."

"Veneoperaattorit ja rantasänkyjen sateenvarjooperaattorit työskentelevät samalla alueella."

"Meillä oli idea, että maksamme pysäköintimaksuja Soi 4:n hotelleille, joita ei ole vielä avattu."

"Neljän hengen autossa oleville asiakkaille maksamme 100 bahtia."

"Jos autossa on 1-3 henkilöä, heidän on maksettava autopaikkamaksu hotelleille itse."

"Myyjät eivät voi maksaa niistä, koska he veloittavat 50 bahtia per rantasängyn sateenvarjo."

"Lisäksi viikonloppuisin haluamme lainvalvontaviranomaisten välttävän oikeustoimia pysäköintialueilla." Nikom päätti.

Pattaya News huomauttaa, että Pattaya Cityn johtajat ovat kuulleet palautetta pysäköintikysymyksistä ja säännöistä, jotka ovat liian tiukkoja Pattaya Beachillä alkoholin kulutuksen ja ruoan myyjien suhteen. Kirjoitimme äskettäin artikkelin, joka sisältää monia ehdotuksia tämän ongelman korjaamiseksi thaimaalaisista lukijoiltamme. Voit lukea sen alta.

https://thepattayanews.com/2020/08/24/saving-pattaya-beach-our-thai-readers-give-suggestions-on-how-to-encourage-domestic-tourists-to-pattaya-beach/

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.