Viranomaiset ovat ottaneet yhteyttä Pohjois-Thaimaan äkillisistä tulvista kärsineisiin paikallisiin

Kansallinen -

Pohjois-Thaimaan provinssien viranomaiset kiirehtivät auttamaan ihmisiä, jotka ovat kärsineet tulvakriisistä, sillä metsävuotot ja rankkasateet olivat riehuneet alueella jatkuvasti kahden viikon ajan.

Viime viikonloppuna tapahtuneen tuhoisan tulvakatastrofin jälkeen viranomaisia ​​kehotetaan tarkkailemaan tilannetta varovasti, sillä Jom-joen vedenpinta on edelleen korkea ja todennäköisesti heilahtelee ja vaurioittaa aluetta uudelleen Sukhothain keskustassa, Phitsanulokissa ja muilla alueilla Phraessa. maakunnassa.

Pelastajat Sukhothaissa partioivat veneillä tänä aamuna 24. elokuuta auttaakseen satoja vaurioituneita kotitalouksia. Paikallisten nähtiin jumissa talojensa ylimmissä kerroksissa ja matkustavan veneillä useiden pääteiden katketessa.

Maitree Traitilanan, Sukhothain maakunnan kuvernööri, oli vieraillut Jom-joen varrella ja käskenyt asianomaiset osastot rakentamaan tulvaesteen estääkseen äkillisen tulvan pääsyn kaupunkiin.

Kuvernööri kertoi toimittajille: "Yli 1,500 XNUMX taloa, asukasta ja viljelysmaata on ollut veden alla tämän aamun jälkeen, ja vesi oli äskettäin tulvinut joitakin teitä kaupunkialueilla.

"On todennäköistä, että tänä yönä saattaa esiintyä lisää tulvia, koska Jom-joen vedenpinta nousee edelleen. Siksi tarjoamme asukkaillemme hiekkasäkkejä ja isosäkkejä tulvaesteen rakentamiseksi myös kyliin.

Sillä välin Nanin maakunnan kuvernööri Worakitti Sritipakorn oli määrännyt Nanin maakunnan kasteluviraston avuksi toimittamalla kuusi suurta vesipumppua veden tyhjentämiseen Wiang Sa -alueen tulva-alueilta.

Kuvernöörin mukaan tilanteen odotetaan ratkeavan 5 vuorokaudessa, jos ei tulisi rankkasadetta tai voimakkaita virtauksia muista pohjoisista provinsseista.

Worakitti lisäsi: "Maakunnassa oli monia taloja ja peltoja suo. Paikalliset olivat menettäneet kotinsa, maat ja sadot. Covid-19-pandemian lisäyksen ja viruksen torjuntatoimenpiteiden myötä nämä tulvat ovat tuhonneet monia paikallisia asukkaita.

"Veden tyhjennyksen jälkeen läänin maatalousvirasto ja siihen liittyvät virkamiehet arvioivat maatalousalueille aiheutuneet vahingot korvatakseen ja parantaakseen sairastuneita mahdollisimman nopeasti, jotta he voivat jatkaa kylvöä veden laskettua." Worakitti päätti.

Kuva: Khaosod ja Thansettakij

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.