Valtava python pyydetty läheltä hanhilautaa Si Rachassa

Si Racha-

Paikalliset pelastustyöntekijät ovat saaneet suuren pythonin kiinni Si Rachassa eilen illalla hanhilautan läheltä, kun asianomainen kiinteistön omistaja oli pyytänyt apua hanhensa jälkeen, joka varoitti häntä käärmeiden läsnäolosta kauhuissaan humauksella.

Pelastustyöntekijät saivat eilen 8 kello 30 ilmoituksen pythonista, joka liukasteli hanhilaudan ympärillä banaanipuutarhassa Borwinissa.

Pelastustyöntekijät ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen viisi metriä pitkän pythonin, joka yritti kiertää henkilökuntaa havaittuaan.

Pelastustyöntekijöillä kesti 20 minuuttia saada python kiinni. Massiivinen käärme painoi pelastusoperaatioon osallistuneen henkilökunnan mukaan noin 40 kiloa.

Käärme vapautetaan turvallisesti syrjäiseen metsään Chonburin alueella, jotta se ei voi aiheuttaa lisäpelotusta paikallisille asukkaille tai mahdollisesti uhata muita eläimiä. Hanhet pelästyivät näkyvästi käärmeestä ja olivat hälyttäneet omistajaa kovaäänisesti. Onneksi hanhet eivät loukkaantuneet tapahtumassa.

Haluatko, että tarinamme lähetetään suoraan sähköpostiisi päivittäin yhdessä aamupostissa, jossa ei ole roskapostia? Tilaa alla. Emme myy tai julkaise sähköpostisi.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.